Enguany novament s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la Cercavila de cultura popular, de la ballada d’honor a la Plaça Vella i dels castells del 26 de juliol (Santa Anna), i de la Cercavila de cultura popular, ballada d’honor dels grups infantils, el 27 de juliol (Santa Anneta).

 

Què es sorteja?

2 places, amb un acompanyant cadascuna, per accedir al balcó de l’Ajuntament del Vendrell el 26 de juliol, Santa Anna, des de l’arribada de la Cercavila de cultura popular fins al final de l’actuació castellera, i 2 places, amb acompanyant cadascuna, pel dia 27 de juliol, Santa Anneta, per gaudir de la Cercavila de cultura popular dels grups infantils fins al final de l'actuació de la canalla dels castellers.

 

Qui hi pot participar? Tothom. Menors d’edat, acompanyats.

 

Com s’hi pot participar?

- Telemàticament a través del formulari habilitat a l’app eAgora.

Per veure com accedir a l'App eAGORAclica aquí

 

- Presencialment, omplint una butlleta a:

  • Servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell. Plaça Vella, s/n. El Vendrell, de dilluns a divendres de 6 a 21 h i dissabtes de 6 a 14 h
  • Oficina de Turisme de Coma-ruga. Av. Brisamar, 1. Coma-ruga, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i diumenges i festius de 10 a 14 h.
  • Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT). Ctra. Dr. Robert, 33. El Vendrell, de dilluns a divendres de 10 a 13 h.

 

Termini per participar-hi: Del 3 al 19 de juliol de 2023, a les 24 h.

 

Sorteig: Totes les butlletes recollides i els formularis rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà, en un acte públic, divendres 21 de juliol, a les 14:00 h, a la Sala d'exposició La Fusteria, del carrer Major, 16 del Vendrell.

 

Es trauran 2 butlletes guanyadores i 2 de reserva pel 26 i el 27 de juliol, respectivament.

Les butlletes guanyadores són per a dues persones.

Guanyadors/es: El resultat del sorteig es comunicarà a les persones guanyadores, les quals s'hauran de presentar a les 11.00 h a la porta de l'Ajuntament per poder accedir al balcó el dia 26 o el 27 de juliol, segons el resultat del sorteig.

Guanyadors del sorteig 2022

Els guanyadors d’aquest procés autoritzen l’Ajuntament del Vendrell a reproduir i utilitzar el seu nom, cognoms i imatge en qualsevol activitat promocional relacionada amb la Festa Major.

  

Més informació: Regidoria de Cultura popular, tel. 977 66 73 79 culturapopular@elvendrell.net

 

Edició 2016

Edició 2017 i cartell

Edició 2018 i cartell

Edició 2019 i cartell

Edició 2020

©2019 Ajuntament del Vendrell