Un any més, per la Festa Major s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la cercavila de cultura popular i els castells del 26 de juliol.

Imatge amb cartell

 

Els guanyadors dels sorteig celebrat el dilluns 23 de juliol del 2018, a les 12.30 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell en un acte públic, van ser:

ESTHER NACHE COTES, participant mitjançant correu electrònic i ABRIL MAÑE FERRÉ, que va omplir una butlleta d’un dels tres punts de participació.

Reserves:

Ma. ANTONIA PLASA ROSELL i ÁLVARO QUIRÓS JIMÉNEZ

Per renúncia d’una de les guanyadores del sorteig, finalment, van pujar al balcó l’ABRIL MAÑÉ FERRÉ i la Ma. ANTONIA PLASA ROSELL

 

 

Què es sorteja?

2 places, amb un acompanyant cadascuna, per accedir al balcó de l’Ajuntament del Vendrell el 26 de juliol des de l’arribada de la cercavila de cultura popular fins al final de l’actuació castellera.

 

Qui hi pot participar? Tothom

Menors d’edat acompanyats

 

Com s’hi pot participar?

Enviant un correu electrònic a pciutadana@elvendrell.net indicant-hi nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, data de naixement i, a l'assumpte, "Festa Major 2018".

 

Omplint una butlleta a:

             Servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell. Plaça Vella, s/n. El Vendrell

             De dilluns a divendres de 8 h a 21 h.

 

            Oficina de Turisme de Coma-ruga. Av. Brisamar, 1. Coma-ruga

            De dilluns a dissabte de 10 h a 20.30 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h.

 

            Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT). Ctra. Dr. Robert, 33. El Vendrell

            De dilluns a divendres de 10 h a 13,30 h i de 17 h a 20 h.

        

 

Termini per participar-hi: del 2 al 22 de juliol de 2018, a les 24 h.

L’1 de juliol al Festivalet de la Cooperativa de la CRT de Valls, els Administradors de Santa Anna donaran a conèixer tots els secrets de la Festa Major i el regidor de Participació Ciutadana, Ferran Trillas, donarà el tret de sortida del procés participatiu 2018 per pujar al Balcó per Festa Major.

 

Sorteig: Totes les butlletes recollides i els correus electrònics rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà en un acte públic el dilluns 23 de juliol, a les 12.30 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell.

Es trauran 2 butlletes guanyadores i 2 de reserva.

Les butlletes guanyadores són per a dues persones.

 

Guanyadors: El resultat del sorteig es comunicarà a les persones guanyadores, les quals s'hauran de presentar el dia 26 de juliol a les 11.30 h a la porta de l'Ajuntament, per poder accedir al balcó.

 

Els guanyadors d’aquest procés autoritzen l’Ajuntament del Vendrell a reproduir i utilitzar el seu nom, cognoms i imatge en qualsevol activitat promocional.

 

Més informació: Regidoria de Participació Ciutadana, tel. 977 10 94 94 pciutadana@elvendrell.net

 

Edició 2016

Edició 2017 i cartell

 

 

 

 

facebook_48twitter_48