07 24 Sorteig balcówEl 24 de juliol de 2019, al migdia, a la Sala de Plens, s'ha realitzat el sorteig públic per escollir els guanyadors de les dues places, amb un acompanyant cadascuna, per accedir al balcó de l’Ajuntament del Vendrell el divendres 26 de juliol, des de l’arribada de la Cercavila de cultura popular fins al final de l’actuació castellera.

 

L'alcalde, Kenneth Martínez, acompanyat d’una mà innocent que ha extret les butlletes, ha donat a conèixer les persones afortunades. Aquestes han estat Noelia Salinas Mercadé i Bilal El Gazi Ahnin.

En el sorteig també s’han extret dues butlletes de reserva per utilitzar-se en cas de produir-se alguna baixa en els titulars del premi.

De l’1 al 22 de juliol s’han recollit les inscripcions per participar en el sorteig. En total, aquest any s’hi han inscrit 91 persones, creixent la participació de l’any passat, que va registrar 52 inscripcions. De les 91 persones inscrites, 46 ho han fet a través del formulari d’Internet, 38 a través de les butlletes dipositades a l'Ajuntament, 4 amb butlletes dipositades a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga i 3 amb butlletes dipositades al CIT.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell