10 19 cartell festa barri 2018 webLa Taula Comunitària del barri de Ca l’Escori i els pisos Planas i la Regidoria de Serveis Socials organitzen el dissabte dia 27 d’octubre, a partir de les 10 i fins les 2 de la tarda, la quarta edició de la “Festa al Barri”. Es tracta d’una festa oberta a la participació de tothom on hi haurà activitats per a totes les edats: pintada del mur pel civisme i la convivència, tallers i manualitats, jocs infantils i, enguany, organitzem una nova activitat, un concurs de dolços.

10 22 foto expo AMICS RETROBATS webEl proper dissabte 3 de novembre, a les 12 hores, la Fundació Apel·les Fenosa inaugura a la seva seu del Vendrell l’exposició “Amics retrobats”, que restarà oberta fins a finals de febrer de 2019. Organitzada en col·laboració amb la Fundació Rafael Benet, i amb l’ajut de l’Institut de Cultura de Barcelona, evoca el moment de retrobament de Fenosa amb els vells amics Evolucionistes.

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 23 d'octubre, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

El Vendrell

Dies 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 i 31 d’octubre, i 1 i 2 de novembre
De 9 h a 18 h


Sant Vicenç de Calders

Dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre
De 10 h a 18 h

 

 

10 15 desembocadura riera bisbal victor merencio webACTUALITZACIÓ 18 d'octubre de 2018
Ja arriba el subministrament normal d'aigua al Poligon La Cometa i s'està treballant per restablir el tram de 100 metres trencats d'una de les canonades que porta l'aigua al nucli del Vendrell des del Tomoví. Mentrestant, el servei es manté per vies alternatives.

 

 

10 17 rap grafit webEl proper dissabte 20 d’octubre, el Museu Deu del Vendrell acull una jornada especial al voltant del món del hip hop i el grafit. La cita comença a les 9 del matí amb la realització d’uns grafits a la paret del darrera del Museu Deu que dóna al carrer de l’Escorxador.

 

10 17 Yehudi Menhuin SchoolwLa programació del Temporada de tardor continuarà el divendres 26 d'octubre a l'Auditori Pau Casals amb l'orquestra del centre d'alt rendiment musical Yehudi Menuhin School. Es tracta d'una formació internacionalment respectada, que actua per primer cop a Espanya amb concerts a Saragossa, València, El Vendrell i Madrid.

10 13 Procés participatiuwAquest passat dissabte 13 d’octubre es va iniciar el procés participatiu del projecte FEDER per definir els usos de l’edifici Tabaris així com el disseny i les característiques de la nova urbanització del centre de Coma-ruga. En concret, el tret de sortida es va donar amb una jornada informativa que va comptar amb la participació d’unes 125 persones i diverses activitats.

A causa de les fortes pluges d’aquesta nit, s'ha trencat una de les canonades que subministra aigua al nucli del Vendrell.

10 10 conferencia fabra webAmb motiu de celebrar-se els 150 anys del naixement del Pompeu Fabra i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va declarar aquest 2018 l’Any Pompeu Fabra, amb l’objectiu de difondre la figura i l’obra d’aquest personatge essencial de la cultura catalana.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48