04 24 rp campionat cecs placa webAquest proper cap de setmana, del 26 al 28 d’abril, l’Hotel Gran Europe de Coma-ruga acollirà l’XIè Campionat de Catalunya d’Escacs per a cecs, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a cecs (FCECS) amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell. Aquest serà el tercer any consecutiu que el municipi del Vendrell acull aquesta competició, que en aquesta edició passa d’un model tancat a un format d’inclusió.

 

04 24 Expo Escola ArtUn any més, l’Escola d’Art mostra els treballs confeccionats al llarg del curs pels alumnes de la mateixa Escola i de les escoles Àngels Garriga, Teresina Martorell i Garbí. L’exposició s’inaugurarà el proper divendres 26 d’abril, a les 20h, a la Sala del Portal del Pardo i es podrà visitar fins a l’11 de maig.

02 07 escola bressol webLes escoles bressol municipals del Vendrell obren les seves portes perquè les famílies les visitin abans de fer la preinscripció per al curs 2019-2020:

 

04 23 cezanne webEl proper diumenge 28 d’abril es clausurarà l’exposició temporal “Alfred Figueras: artista convidat”.

 

04 23 Big Band Escola MúsicswEl proper dissabte torna la música jazz a l’Auditori Pau Casals. En aquesta ocasió, la Big Band Escola Músics actuarà acompanyada d’una gran veu, la de Carme Canela.

Aquesta big band és una orquestra de jazz formada per una vintena de músics, tots alumnes del centre i d’edats molt variades, composta per quatre trompetes, quatre trombons, cinc saxos, tres clarinets, flauta travessera, bateria, piano, guitarra i baix, sota la direcció de Víctor Verge.

04 23 KhalidwEl Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khalid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-ho a la programació cultural del Vendrell.

 

04 10 rp Setmana Santa webDins de la Setmana Santa del Vendrell hi ha tres esdeveniments públics amb una gran concurrència, que són la benedicció de Rams, que tindrà lloc el diumenge 14 d’abril, a les 12 h, a la plaça de Francesc Macià, i dues processons.

 

 

04 17 Dani saxo newEl proper dissabte 20 d’abril, a les 20:30 h, a l’Auditori Pau Casals, tindrà lloc un concert inclòs en la programació del Temporada en què el saxo serà el protagonista absolut.

 

 

04 16 Sant Jordi a la Biblioteca imatge webLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha organitzat, un any més, un especial programa d’activitats per a celebrar la Diada de Sant Jordi. Tot i que el dia central és el dimarts 23 d’abril, els usuaris trobaran les tradicionals paradetes de novetats bibliogràfiques al vestíbul de la Biblioteca a partir de dijous 18 d’abril, de 16 h a 20 h, quan els horaris i els serveis seran especials.

 

04 16 cartell festa major 2019 webEl passat dissabte 13 d’abril, a l’Auditori del Tívoli, els Administradors de Santa Anna van presentar la imatge, els concerts, el conte i el pregoner de la Festa Major del 2019.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48