El Vendrell, 28 de setembre de 2023

Fins al proper 6 d’octubre es poden fer les inscripcions al programa d’Escoles Esportives 2023-2024:

Aquest programa es porta a terme gràcies a la tasca que desenvolupen diferents entitats del municipi, les quals ofereixen una iniciació a un ampli ventall de modalitats esportives. En aquesta edició s’hi han adherit 14 entitats.

El programa compta amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell mitjançant les bases de subvenció per entitats esportives del municipi, i per un import màxim de 100 € l’any d’inscripció els nens, nenes i joves del Vendrell poden fer esport durant el curs escolar en les diverses instal·lacions esportives municipals i d’entitats participants.

Le regidora d’Entitats esportives, Mariona Figueras, ha destacat la importància d’aquest programa “perquè l’esport és una gran eina per fomentar la cohesió social i el sentiment de pertinença”.

El programa d’activitats es pot consultar al web de la Regidoria d’Esports: https://www.elvendrellesports.cat/wp-content/uploads/2023/09/Escoles_esportives_2023_2024.pdf

El Vendrell, 27 de setembre de 2023

El regidor de Fires, Christian Soriano, acompanyat de diversos productors del territori, ha presentat aquest matí les principals novetats de la Fira de Santa Teresa del Vendrell, que enguany aposta per fer un gir de 180º. Segons Soriano, “després de 180 anys d’història de la Fira, calia un canvi de rumb, no tan sols en el format sinó també en el contingut. Era una opinió compartida per moltíssims vendrellencs i vendrellenques”.

Així doncs, del 12 al 15 d’octubre el Vendrell donarà la benvinguda a una Fira que deixa enrere el seu tradicional caràcter multisectorial per donar protagonisme a la gastronomia i el producte de KM0.

Tal i com ha explicat el regidor de Fires, per posar en marxa aquest nou concepte de certamen s’ha comptat amb la col·laboració de les empreses i negocis locals, que representaran més del 50% de participants de la Fira. “Al final -ha dit Soriano-, aquestes empreses són les que determinen quin és el present i el futur del Vendrell i hem cregut necessari crear sinèrgies positives entre elles i l’Ajuntament”.

La Fira d’enguany tindrà tres espais: el primer serà el del passeig de la Rambla, que presentarà canvis estètics notables en la imatge del estands i on s’hi ubicaran les empreses locals, del Penedès i algunes de fora per mostrar i vendre el seu producte.
El segon serà el que es coneix com a plaça Tobies, que acollirà la zona de concerts, i el tercer, serà al costat de la cascada de la Rambla, on es crearà una zona de tastos i maridatges. I és que, segons s’ha explicat, la voluntat és que la Fira no sigui tan sols un punt de venda i negoci per a les empreses del territori, sinó també de difusió dels seus projectes i la seva història, així com per posar en valor els seus productes.
A la zona de tastos i maridatges es gaudirà, segons s’ha avançat, de preus populars i a l’Oficina de Comerç del Vendrell es podran adquirir tiquets amb reserva prèvia.

A la presentació de la nova Fira, que ha tingut lloc als cellers Avgvstvs Forvm, hi han assistit diversos productors i restauradors del territori, pertanyents al col·lectiu Terra i Taula. Tots ells han valorat positivament el nou impuls que es vol donar al certamen i, alhora, han celebrat el treball conjunt amb l’administració per fer plegats difusió del territori i del seu potencial gastronòmic.

A banda de la Rambla com a espai central, la nova Fira mantindrà la zona de l’automoció al Puig i les atraccions a la zona escolar.

A més, la plaça Nova i la plaça de les Garrofes acolliran diverses activitats i tallers familiars relacionats temàticament amb el món dels productes locals, com el vi o l’oli, entre d’altres. Al carrer del Doctor Robert s’hi ubicaran diferents parades d’entitats del municipi.

Segons el regidor de Fires, Christian Soriano, “aquest nou model de Fira ha vingut per quedar-se i consolidar-se”.

En els propers dies es donarà a conèixer el programa d’actes complet de la Fira de Santa Teresa.

Programa d'actes

El Vendrell, 26 de setembre de 2023

L’Ajuntament del Vendrell va celebrar ahir dilluns 25 de setembre una sessió de ple ordinària.

El ple va votar la incorporació, per urgència, d’un punt a l’ordre del dia: l’aprovació del Compte General del 2022. Amb 17 vots a favor (govern, SP-ERC, En Comú Podem) i 4 abstencions (Vox, Primer El Vendrell i Fem Vendrell) es va aprovar la urgència. El punt es va aprovar per 10 vots a favor (govern), 9 abstencions (SP-ERC, Vox, En Comú Podem, Fem Vendrell) i 1 vot en contra (Primer El Vendrell).

-El ple va aprovar l’esborrany de l’acta de la sessió anterior (11 vots a favor (govern); 3 abstencions (Vox i En Comú Podem) i 7 en contra (SP-ERC, Primer El Vendrell i Fem Vendrell)

-A la sessió es va donar compte dels decrets d’Alcaldia del 1737/2023 al 2100/2023.

Tot seguit, es va arribar als acord següents:

-Es van aprovar, provisionalment, les ordenances fiscals número 2, reguladora de l’Impost sobre béns immobles (IBI); número 6, reguladora de l’Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana (IIVTNU) ), i número 12, reguladora de la taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals. El punt es va aprovar amb 11 vots a favor (govern) i 10 vots en contra (SP-ERC, Vox, Primer El Vendrell, En Comú Podem i Fem Vendrell).

-El Ple va aprovar, per unanimitat de tots els grups municipals, el requeriment a la mercantil Escola de Música i Auditori Plaça Tívoli SL perquè adopti diverses mesures d’arranjament i millora de l’edifici de manera immediata, i perquè efectuï les actuacions de manteniment de l’immoble en compliment de les obligacions derivades del contracte d’arrendament de 16 de desembre de 2009.

-El Ple va aprovar l’adhesió al pacte d'alcaldies per l'energia i el clima per 19 vots a favor (govern, SP-ERC, En Comú Podem, Primer El Vendrell i Fem Vendrell) i 2 en contra (Vox).

-El Ple va aprovar l’atorgament de la medalla de bronze al mèrit policial a un agent de la policia local del Vendrell per una recent actuació, estant fora de servei, que va evitar un robatori a una persona gran. El punt es va aprovar per 14 vots a favor (govern, Vox, En Comú Podem, Primer El Vendrell) i 6 abstencions (SP-ERC, Fem Vendrell).

En aquest punt de la sessió es va excusar l’absència del regidor Alfons Herrera (govern).

-La proposta de resolució presentada pels Grups Municipals Som Poble - Esquerra El Vendrell –AM, En Comú Podem – Plataforma Sumem Platges – Confluència i Fem Vendrell sobre la millora de la infraestructura de parades de les línies de transport escolar municipal va quedar aprovada per unanimitat.

-La proposta de resolució presentada per Som Poble-ERC-AM per a la creació del Consell Municipal de l'Aigua del Vendrell, i reorientar la gestió de l'aigua vers l'estalvi i l'eficiència seguint els criteris i propostes del Pla de Conservació de l'Aigua, va quedar rebutjada amb 11 vots en contra (govern i Primer El Vendrell) i 9 vots a favor (SP-ERC, Vox, En Comú Podem i Fem Vendrell).

-La proposta de resolució presentada pel grup Municipal En Comú Podem en suport a les dones al món de l'esport, i en rebuig a les actituds masclistes i sexistes, es va aprovar amb 18 vots a favor (govern, SP-ERC, En Comú Podem, Primer El Vendrell i Fem Vendrell) i 2 vots en contra (Vox).

-La proposta de resolució presentada per Primer El Vendrell sobre el codi de conducta i l'aplicació de la llei de 2/2023 de protecció a les persones que informen sobre infraccions normatives va quedar rebutjada amb 10 vots en contra (govern) i 9 a favor (SP-ERC, Vox, En Comú Podem, Primer El Vendrell i Fem Vendrell).

-La proposta de resolució presentada pel grup municipal de Primer El Vendrell per a la creació d'una ordenança sobre la regulació dels habitatges d'ús turístic va quedar rebutjada, en segona votació i amb el vot de qualitat de l’alcalde, amb 10 vots en contra (govern) i amb 10 vots a favor (SP-ERC, Vox, En Comú Podem, Primer El Vendrell i Fem Vendrell), després d’una primera votació amb empat.

-La proposta de resolució presentada per Primer El Vendrell i Fem Vendrell per que tots els grups municipals estiguin representats en el Consell d'Administració d'Aigües de Vendrell i en totes les Comissions sobre ordenances i reglaments va quedar rebutjada amb 10 vots en contra (govern) i 9 vots a favor (SP-ERC, Vox, En Comú Podem, Primer El Vendrell i Fem Vendrell). En aquest punt es va excusar l’absència de la regidora Jennifer Macía (SP-ERC).

-La moció presentada pel grup municipal de Fem Vendrell sobre la igualtat i en contra de la violència de gènere es va aprovar per 17 vots a favor (govern, SP-ERC, En Comú Podem, Primer El Vendrell i Fem Vendrell) i 2 vots en contra (Vox).

 

Vídeo acta de la sessió plenària: https://actes.elvendrell.cat/sesiones

El Vendrell, 26 de setembre

La programació del Temporada inicia aquest diumenge 1 d'octubre, al Teatre Àngel Guimerà, amb l'obra 'Fitzroy', la nova comèdia de Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per quatre actrius de primer nivell: Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i Natalia Sánchez, en que quatre escaladores estan a mitja ascensió del Fitzroy, on el mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d’assolir una fita que potser no podran repetir mai.

Una novetat important en la programació d’aquesta tardor seran les funcions accessibles en dos dels espectacles, 'Fitzroy' i 'Cost de vida', en els quals es comptarà amb servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars.
Des del Temporada s'ha iniciat una col.laboració amb Teatro Accesible per aportar alternatives al llenguatge parlat. Oferir accessibilitat implica adaptar-se a les característiques i a la diversitat de cada persona, i en el cas del teatre, les mesures d'accessibilitat permeten que tot el públic pugui rebre i gaudir del contingut de l'espectacle en igualtat de condicions.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, els divendres, a la recepció de l'EMMPAC, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

'FITZROY'
Autoria: Jordi Galceran
Direcció: Sergi Belbel
Intèrprets: Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez
Producció: Bitò

Dia: 1 d'octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà, El Vendrell
Hora: 18 h

El Vendrell, 25 de setembre de 2023


Coincidint amb el Mes Pau Casals, l’Ajuntament del Vendrell ha programat un concert de la Franz Schubert Filharmonia en homenatge al Mestre amb motiu del 50è aniversari de la seva mort, que tindrà lloc divendres 29 de setembre, a les 22 h, a l’Auditori Pau Casals.

Com a orquestra resident al Vendrell, la Franz Schubert Filharmonia té l'honor d'estrenar a l’Auditori Pau Casals la seva gira de commemoració del 50è aniversari de la mort del Mestre. Aquest concert, inscrit dins els actes de celebració del Mes Pau Casals, donarà el tret de sortida d'una gira de 9 concerts que després del Vendrell passarà per Terrassa, Barcelona, Tarragona, Madrid, Lleida, Tarragona, Vic i després anirà a Washington i culminarà a Nova York.

El programa de concert de la gira presenta obres mestres de la història de la música:

P. Casals: Sant Martí del Canigó
J. Rodrigo: Concierto de Aranjuez, per a guitarra i orquestra
A. Dvořák: Simfonia núm. 9, op. 95 ‘Del Nou Món’

L’orquestra Franz Schubert Filharmonia està dirigida per Tomàs Grau i es comptarà també amb el guitarrista Miloš Karadaglić.

El concert és gratuït però cal adquirir entrada a través de la plataforma online koobin: https://elvendrell.koobin.cat/

 

 

 

El Vendrell, 22 de setembre de 2023

L’Ajuntament del Vendrell proposa modificar tres de les 36 taxes i impostos municipals per reequilibrar les finances municipals i donar per superada definitivament la crisi provocada per la COVID19.

Com a conseqüència de la pandèmia, i sempre garantint el bon funcionament dels serveis públics, l’Ajuntament del Vendrell va congelar els impostos els anys 2022 i 2023 i va rebaixar les taxes d’escombraries comercials i de terrasses de bar.

Segons el regidor d’Hisenda, Baltasar Santos, un cop eixugat l’impacte econòmic de la pandèmia i per continuar garantint el funcionament dels serveis públics “és necessari un nou reequilibri financer: que assumeixi la regularització dels contractes de serveis, amb l’increment dels costos laborals i de materials, els nous preus dels consums elèctrics i de les despeses financeres”.

Santos ha explicat que aquest reequilibri financer “ha de permetre continuar pel bon camí dels últims mandats en la gestió econòmica de l’Ajuntament que ha permès, per exemple, reduir el deute a un 57% respecte els ingressos, que és la millor dada des de 1991”.

Un reequilibri financer que segons el regidor, “ha de permetre el salt de qualitat dels nous serveis públics municipals, també necessaris pel creixement demogràfic, i continuar amb les inversions de millora de l’entorn urbà i en protecció i promoció social (serveis socials, gent gran i polítiques contra l’atur)”.

IBI (ordenança fiscal núm. 2): L’augment del 0,02 del tipus aplicable (que passa de 1,14 a 1,16) a l’impost de béns immobles. S’augmenta el nombre de persones que poden acollir-se a bonificacions de l’impost: per família nombrosa o família monoparental, establint un nou topall de renda de 40.000€ (amb la regulació actual el topall de renda és de 35.000€) i per instal·lació de plaques solars passant el termini de sol·licituds de 6 mesos a 2 anys.

En relació a l’increment de l’impost per pisos buits de grans tenidors, es procedeix a adaptar l’ordenança a la nova llei que estableix que en llocs de preus d’habitatge tensionat es considerarà gran tenidor a partir de 5 habitatges.

Taxa de residus (ordenança fiscal núm. 12): La nova llei de residus estableix que la taxa ha de cobrir el 100% del cost del servei. En aquests moments el Vendrell està en una cobertura per sota del 70% i s’ha d’ajustar aquests diferencial. Igualment, en aquest moment s’està treballant en el nou contracte de recollida d’escombraries per passar a un model més eficient amb mètodes de recollida selectiva.

Plusvàlua (ordenança fiscal núm. 6): La tercera ordenança a modificar és la que s’aplica sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, adaptant l’ordenança a la nova llei reguladora com a conseqüència d’uns sentència del TC. La nova regulació estatal ha comportat una baixada significativa dels ingressos municipals per aquest concepte.

Foto: Arxiu -( Ple de l'Ajuntament del Vendrell - Agost 2023)

El Vendrell, 21 de setembre de 2023

La programació del Temporada, que engloba el conjunt de propostes culturals de teatre i música de caràcter professional del Teatre Àngel Guimerà i de l'Auditori Pau Casals, dóna a conèixer la programació de cara a aquest últim període de l’any.

La primera cita és el diumenge 1 d'octubre, al TÀG, amb l'obra 'Fitzroy', la nova comèdia de Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per quatre actrius de primer nivell: Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i Natalia Sánchez, en que quatre escaladores estan a mitja ascensió del Fitzroy, on el mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se.

També en diumenge, el 8 d'octubre, l’escenari del Teatre Àngel Guimerà acollirà l'espectacle musical per a la primera infància, 'Bob Marley for babies'. Música, dansa, tecnologia, participació del públic, reflexió i nous llenguatges escènics, fluiran amb els grans temes de Bob Marley, que portaran al públic per un viatge que interpel·la i planteja preguntes sobre gènere, situació socioeconòmica i color de pell.

El divendres 13 d'octubre és el torn del tradicional concert 'Al Vendrell, les gralles' en motiu de la Fira de Santa Teresa. Enguany el grup convidat és La Banda del Gínjol, un grup de gralles i metalls que des del 2018 fusiona la tradició i la funcionalitat dels grups de grallers amb la potència dels metalls de les bandes de música.

El dissabte 28 d'octubre, l'Auditori Pau Casals arrenca les seves propostes musicals amb 'A Contra Blues', considerada una de les millors bandes europees de rock i blues actual. Els avalen diversos premis, set treballs discogràfics i quinze anys de carrera musical amb presència constant per tot el territori nacional i internacional.

La música seguirà el 4 de novembre al mateix Auditori Pau Casals, amb Tempus Trio i Camerata Penedès. Aquesta formació instrumental oferirà un repertori compost pel Triple Concert de Beethoven, i pel Piano Trio nº 2 de Franz Schubert.

'Deseoequilibrio' serà el proper espectacle al Teatre Àngel Guimerà, el 5 de novembre. Un muntatge de trapezi, acordança, teatre, cant, música i quadrat aeri, que ens porten a un viatge interior i íntim, propi de l’artista.

El dissabte 11 de novembre serà el torn de 'Cost de vida', interpretada per Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun i Katrin Vankova. Aquesta obra exquisidament original, honesta i divertida de la Martyna Majok explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.

Els Spanish Brass & Chano Domínguez, arriben a l'Auditori Pau Casals el 18 de novembre. Al pianista Chano Domínguez l'avala la seva prolífica carrera internacional, representant d'un flamenc complet en tots els sentits. Els Spanish Brass representen el saber fer en la música de cambra al més alt nivell. En aquesta ocasió presenten Puro de Oliva, on el repertori, a més de la música que Chano ha compost expressament, es complementa amb arranjaments d'obres que ell ha escrit per a d’altres artistes.

L'endemà diumenge dia 19, els Spanish Brass oferiran un concert per a públic familiar. El quintet de metalls interpretarà un repertori que va des de Bach fins a Lutoslawski, passant per Mancini, Nino Rota i Waller, entre d’altres.

La Flyhard Produccions, amb 'La Pell fina', tancarà la programació el 25 de novembre. Una obra que parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per sentir. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la?

Una novetat important en la programació d’aquesta tardor seran les funcions accessibles en dos dels espectacles, 'Fitzroy' i 'Cost de vida', en els quals es comptarà amb servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars.

En aquesta nova programació seguirà activa la promoció «Temporada 3.0», pensada per a persones joves d'entre 15 i 30 anys, empadronades al Vendrell, que podran obtenir les entrades per l'import de 3 € (al web www.temporada.cat podran aplicar el codi promocional T3)

Per a la resta de públic s'ofereixen descomptes per a les persones que volen comprar entrades per a més d'un espectacle. Són els abonaments +3 (30% descompte al comprar de 3 a 5 espectacles), l'abonament total (6 espectacles amb un 35% de descompte), i l'abonament jove (50% de descompte per a menors de 25 anys, per a la compra de 3 o més espectacles).

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el proper divendres 22 de setembre, a partir de les 10 del matí a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

El Vendrell, 21 de setembre de 2023

Després d’uns anys sense presentar la sol·licitud per optar a la distinció de la Bandera Blava, les platges del Vendrell tornen a passar la inspecció de l’ADEAC (Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor),

Aquest dimecres 20 de setembre, a petició del govern de l’Ajuntament del Vendrell, s’ha realitzat la inspecció preceptiva de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per optar a la certificació de qualitat de Bandera Blava.

Les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs van rebre per primera vegada el certificat de Bandera Blava l’any 1988 i estan certificades amb la ISO 9001:2015 (qualitat) i la ISO 14001:2015 (ambiental), que avaluen la gestió dels serveis i de les activitats que es desenvolupen a la zona de bany i a la sorra.

L’Ajuntament del Vendrell va iniciar el mandat passat la naturalització de les platges, entenent que aquestes son un espai natural i com a tal s’han de tractar, minimitzant l’impacte antròpic i les afectacions. Amb aquest propòsit l’any 2021 es va aprovar el Pla de Gestió del Litoral, amb una diagnosi i una planificació per recuperar el sistema litoral.

Seguint aquesta planificació, properament el Ministerio de Transición Ecológica executarà el projecte de construcció dunar al llarg del front marítim, amb elements vegetals i captadors de sorra per capturar-la i preservar-la contra els temporals i la transgressió marina. Per la seva part, el departament de Medi ambient i Sostenibilitat de la Generalitat intervindrà l’espai natural de les Madrigueres, amb un projecte de renaturalització en aquests moments pendent de licitar l’execució.

Molt destacat també és el projecte finançat amb fons Next Generation de naturalització i millora de l’entorn del Riuet, amb la finalitat de reduir l’impacte ambiental i millorar l’accessibilitat i els serveis.
El govern de l’Ajuntament del Vendrell entén que la naturalització per recuperar els ecosistemes del litoral i fer-los més resilients contra els efectes del canvi climàtic, també és compatible amb els serveis de qualitat necessaris per al lleure i l’activitat turística.
En aquests sentit, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez ha dit: “vàrem anunciar que les platges del Vendrell recuperarien la Bandera Blava i ja estem tramitant aquesta certificació que reconeix la qualitat ambiental i dels serveis de les platges de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs”.

 

El Vendrelll, 21 de setembre de 2023

Ja fa molts anys que el Museu Deu organitza activitats per al públic familiar per tal de donar importància al fet de compartir en família gaudi i coneixements, de realitzar actes plegats, entenent la família com un grup ampli, intergeneracional.
L’aprenentatge, el coneixement i l’entreteniment seran la base de totes les actuacions del “Programa famílies”, que tindran un disseny adequat a l’edat dels nens i nenes i alhora estimularà l’interès de tots els membres del grup familiar.
Les activitats incloses dins el “Programa famílies” seran totalment gratuïtes per tal de trencar la barrera d’accés econòmica.

Aquest proper cap de setmana, 23 i 24 de setembre tot coincidint amb la festivitat de Santa Tecla, el Museu Deu enceta el ““Programa famílies” amb un joc de pistes on, a través d’indicis i enigmes les famílies amb nens i nenes poden veure el museu d’una manera diferent i divertida. El joc està dirigit als infants de 5 a 12 anys acompanyats de les seves famílies. Dura aproximadament una hora i és totalment gratuït. Cada grup participant rebrà el joc amb els enigmes i les endevinalles per tal de resoldre el misteri plantejat.

Aquesta activitat es podrà fer durant els dies 23 i 24 de setembre en horari de museu.

Per a més informació: Museu Deu. Plaça Nova, 6. El Vendrell. Tel. 977666308 / museudeu@elvendrell.net

El proper dilluns 25 de setembre, a les 18 h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

El ple es podrà seguir de forma telemàtica pel web municipal https://actes.elvendrell.cat/sesiones i per RTV el Vendrell.

La ciutadania pot adreçar preguntes al Ple mitjançant l'adreça de correu electrònic pledelvendrell@gmail.com fins a una hora abans del seu inici.

Per a més informació sobre els plens, es pot consultar els següents apartats del web:  
Ordres del dia
Actes del Ple (recents)
Actes del Ple (històrics)©2019 Ajuntament del Vendrell