El Vendrell, 15 d’abril de 2021

En paral·lel es continuarà reforçant la campanya de comunicació del servei de recollida a la demanda engegat aquesta Setmana Santa

Durant la passada Setmana Santa, l’Ajuntament del Vendrell va engegar un canvi en el servei de recollida de residus voluminosos per tal de fer-lo més eficient i alhora més còmode per a la ciutadania i evitar el màxim possible els abocaments incontrolats. En concret, des del dia 29 de març el servei s’ha passat a oferir a la demanda. Si fins ara les persones que volguessin desfer-se d’un voluminós havien de trucar i deixar el material el dia de la setmana que tocava segons el calendari de recollida, des d’aquest dia es recull en un termini màxim de 48h després de la petició del servei, feta al telèfon 977 16 64 53.


La regidora de Medi ambient, Núria Rovira, ha fet balanç d’aquestes primeres setmanes de funcionament i ha explicat que durant la Setmana Santa i la següent sí que es va registrar un augment de trucades, comptabilitzant-ne 333 en un període de 15 dies. Una xifra que triplica les què habitualment es registraven en el mateix mes sencer d’anys anteriors. Pel què fa als residus recollits, en aquestes dues setmanes de canvi del servei s’ha recollit 44 tones de voluminosos, una xifra que abans es recollia en aproximadament un mes complet.
Tot i així, i malgrat l’augment de trucades i de residus recollits, es constata que hi continua havent molt abocaments incontrolats: uns 40 diaris, arribant als 100 durant la Setmana Santa. És per aquest motiu que s’ha explicat que tot i que es continuaran fent accions de difusió dins de la campanya “Tu ets el canvi” (bustiades, punts informatius, etc), s’aposta també per fer intensificar les sancions per aquest tipus d’incivisme.


En aquest sentit, la regidora de Policia Municipal, Mari Luz Ramírez, ha avançat que es redissenyarà la campanya anomenada “Operació Matalàs”, i que habitualment es concentrava en el període estival, i es posarà en marxa una operació mantinguda en el temps per detectar els actes incívics i sancionar-los, amb agents de paisà. “Ara ja no hi ha excusa. Només cal trucar i ens recullen gratuïtament els residus en un màxim de 48 hores. Per tant, no podem permetre que les actituds incíviques continuïn embrutant l’espai urbà. Serem implacables”, ha afegit la regidora.
Ramírez també ha apel·lat a la col·laboració de la ciutadania a l’hora de posar en coneixement de l’Ajuntament la presència d’abocaments a la via pública, ja que això ajudarà a detectar millor els punts conflictius i en conseqüència els dispositius policials.

 

Com funciona el servei de recollida de voluminosos a la demanda?

La recollida és un servei gratuït que funciona de dilluns a dissabte. Es pot demanar en tan sols tres passos:

1. Trucant al 977 16 64 53 per avisar i concretar el dia de la recollida dels residus voluminosos. (properament, a través d’una APP)
2. Deixar-los al carrer davant de casa.
3. Es recollirà en el termini màxim de 48 hores.

Això sí, des de la regidoria es recorda que aquest no és un servei de buidatge de pisos i només es podrà treure un objecte gros (armari, rentadora, etc) i 3 o 4 si són petits (cadires, tauletes, llums, etc). En cas de necessitar treure més residus, caldrà fer més peticions del servei en altres dies.

 

 

 
El Vendrell, 15 d'abril de 2021

El Vendrell, 14 d'abril de 2021

Avui a la tarda s'han celebrat dos acte amb motiu de la commemoració del 90è aniversari de la proclamació de la II República.
A les sis de la tarda, s'ha fet el descobriment del medalló en homenatge a Francesc Macià, cedit per l’escultor Philippe Lavaill, que ha tingut lloc a la plaça de Francesc Macià.
I tot seguit, s'ha realizat l'ofrena floral en homenatge als defensors de la República enterrats a la fossa comuna del Cementiri del Vendrell.

Un cop aprovat definitivament el “Projecte d’obres per la implantació de la via ciclista urbana al municipi del Vendrell, entre la zona escolar i l’estació de rodalies del Vendrell”, cofinançat mitjançant subvenció FEDER, han estat licitades les obres. L’edicte de l’aprovació definitiva del projecte està publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona núm.632 de 3 de febrer de 2021 i al Diari Oficial de la Generalitat núm. 8331 de 2 de febrer de 2021.

La documentació de la licitació de les obres està disponible al Perfil del contractant del web de l’Ajuntament del Vendrell. L’anunci es va publicar el 20 de març de 2021.

La licitació de les obres es realitza mitjançant el procediment obert i tramitació ordinària. L'import d’execució per contracte és de 446.506,48 euros IVA inclòs. El cofinançament de l'actuació a través de la subvenció FEDER és el 50% de la despesa subvencionable determinada per les bases de la subvenció regulades per l’ ORDRE TES/61/2018, de 7 de juny, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Les obres previsiblement tindran una duració de 5 mesos i s’executaran durant l’any 2021.

L’itinerari ciclista tindrà una longitud total d’uns dos quilòmetres, desenvolupant-se en carril bici i, en alguns trams, en vorera bici, principalment en aquells punts en què per seguretat viària dels ciclistes està recomanat que sigui així (interseccions no regulades per semàfors, rotondes). Es connectaria el casc urbà del municipi de costat a costat, comunicant l’estació de ferrocarril del Vendrell i l’estació d’autobusos amb l'accés a la via verda que arriba als nuclis de les platges, la zona escolar (equipaments escolars de primària i secundària, centres de formació especial, escola d'idiomes, centres de formació d'adults, centres de formació municipal) i la zona esportiva (pavelló d'esports, piscina municipal, complex esportiu), passant per altres equipaments d’interès, com són els Jutjats, i a prop d’altres, com les instal·lacions de la Seguretat Social i l'Eina (Edifici Camí Reial).

El Vendrell, 13 d'abril de 2021

Dos punts de vacunació i un web per demanar cita prèvia

A partir d’aquesta setmana hi haurà dos únics punts de vacunació a l’Àrea Bàsica de Salut del Vendrell, que seran els esplais de gent gran del Tancat i de Coma-ruga. L’ABS del Vendrell inclou els municipis de La Bisbal del Penedès, Santa Oliva, Bellvei i Albinyana. En els consultoris d’aquests municipis només es continuaran posant les segones dosis.
D’altra banda, la Xarxa Santa Tecla està incorporant l’opció de poder demanar cita prèvia de vacunació a la web citacio.xarxatecla.cat. Les persones que necessitin suport informàtic per fer aquest tràmit es podran adreçar als punts TIC ubicats a la Sala Municipal Benvingut Socias de la Casa Cultural García Lorca (Carrer del Conflent, 82, Mas d’en Gual) i a la primera planta de l’Hotel d’Entitats (Camí Reial, 13-17). I properament a Coma-ruga també s’hi habilitarà un espai per apropar aquest servei de suport informàtic als veïns i veïnes dels nuclis marítims.

Vacunació de persones més grans de 80 anys

Es demana a les persones més grans de 80 anys que encara no s’hagin vacunat que truquin al telèfon 977 66 77 03 o s’adrecin de forma presencial al CAP-I del Vendrell, en horari de 8 h a 20 h, per sol·licitar cita prèvia per a la seva vacunació.
D’aquesta manera, es podran citar al punt de vacunació aquelles persones més grans de 80 anys que, per diversos motius, no s’han pogut localitzar (per exemple, per un canvi de número de telèfon o per no està registrades al CAP-I del Vendrell).
La regidora de Salut, Montse Martín, ha recordat que “totes aquelles persones que tinguin alguna dificultat per desplaçar-se al punt de vacunació poden trucar a la Creu Roja al telèfon 977 66 11 41 pe sol·licitar un servei de transport”. També ha explicat que “aquesta setmana han arribat a la nostra Àrea Bàsica de Salut 1.398 dosis de vacunes Pfizer, de les quals 138 son segones dosis, i ja s’han començat a vacunar a persones de 70 a 79 anys”.  

Informació actualitzada

A l’ABS del Vendrell hi ha un 85,7% de persones de més de 80 anys amb primera dosi i un 20% amb segones dosis. I de la franja d’edat de 70 a 79 anys hi ha 4.210 persones que es van citant per fer la vacunació (de dimarts a divendres al Vendrell i els dijous i els divendres a Coma-ruga).
Montse Martín també ha explicat que “si hi ha alguna persona d’entre 60 i 69 anys que, per les seves patologies o incapacitat valorada per l’equip mèdic, no es pogués desplaçar als punts habilitats per rebre la vacuna AstraZeneca, com el que hi ha a Calafell, es pot posar en contacte amb el CAP-I del Vendrell per poder vacunar-se al nostre municipi”.

El Vendrell, 13 d’abril de 2021

En un ple extraordinari, ahir dilluns a la tarda, l’Ajuntament de Vendrell va aprovar definitivament el pressupost pel 2021. El ple va desestimar les sis al·legacions presentades durant el període d’exposició pública en considerar que no s’ajustaven a dret i va donar per definitivament aprovat el pressupost amb 12 vots a favor (Govern + regidora no adscrita) i 9 en contra (SP-ERC, JxV, Primàries i Podem El Vendrell).

El pressupost de despesa d’aquest any ascendeix a 53.013.273,66 euros, que representa un descens de 2 milions d’euros respecte al del 2020.

En l’apartat d’ingressos, en els capítols d’impostos directes i indirectes es preveu una disminució de 170.074,80 euros i hi ha una congelació de les taxes, excepte la d’escombraries que s’ha hagut d’ajustar per l’increment del cànon d’incineració. En aquest sentit, és important la implementació del nou model de gestió de residus que s’està desplegant en els diferents nuclis del municipi per millorar el reciclatge i aconseguir reduir aquest cànon en propers exercicis. D’altra banda, hi ha un augment de 591 mil euros en les transferències d’altres administracions, de les quals destaquen els 9,4 milions d’euros provinents de l’Estat.


Pel que fa a la despesa, la que correspon al Personal (capítol 1) hi ha un increment de les retribucions d’un 0,9%, d’acord amb la Llei 11/2020, i també recull la dotació de més efectius, l’aplicació del sistema de carrera professional horitzontal, la meritació de nous triennis i indemnitzacions.


Respecte a la despesa de béns corrents i de serveis, s’ha previst un import similar en base a les despeses realitzades a l’exercici anterior i l’evolució per enguany, que implica que certs programes i serveis tendeixin a la baixa mentre que d’altres augmentin. Bàsicament, els programes que augmenten són els de recollida, gestió i tractament de residus, neteja viària, centres docents i foment del treball, i els que disminueixen són Festes, Esports i Cultura, responent a la situació actual derivada de les restriccions per la Covid-19.
Sobre la despesa financera, es preveu una reducció dels interessos dels préstecs i el deute, dins del Pla d’Ajust, continua disminuint (aquest 2021 es preveu amortitzar 6,72 milions d’euros) amb l’objectiu d’assolir que al 2023 s’arribi al 50% de dèficit. Les transferències corrents en concepte de subvencions tenen una reducció del 2% per la previsió de la disminució d’actes festius i esportius, abans esmentada.


Pel que fa al capítol d’inversions, hi ha una reducció de l’import previst respecte a l’any anterior perquè aquest 2021 és un any de finalització de projectes. Tot i això, es preveuen accions importants i la redacció de projectes de futur que s’executaran els propers anys. Les principals inversions corresponen a l’enllumenat públic i a la transformació en zona de vianants del c/ Quatre Fonts i el Pont de França. Altres actuacions previstes són l’habilitació dels espais que ha deixat lliures el SOC a l’Edifici del Camí Reial per ampliar L’Eina Servei d’Ocupació, el Pla Renove d’asfalt i voreres, i una partida de 100.000 euros que es destinaran mitjançant un procés participatiu.


La voluntat del govern és que aquest pressupost permeti avançar per millorar els serveis a la ciutadania –per exemple, amb la gratuïtat de les escoles bressol a P2-, continuar reduint el deute segons el Pla d’Ajust i pagar els proveïdors en un termini curt de temps.


I per a un nou model econòmic basat en la proximitat i la iniciativa social, dins d’aquests pressupostos per avançar s’inclouen les següents accions:


-Nova línia d’ajuts de 200.000 euros a autònoms i Pimes afectats per la pandèmia
-Pla d’impuls de l'economia social i solidària
-Avançar cap a la Moneda Social
-Clàusules socials en Contractació pública per afavorir l’economia local i comarcal, el medi ambient i l’ocupació: Guia de contractació pública responsable
-Millora d’espais per a la formació ocupacional

El Vendrell, 12 d'abril de 2021

El proper diumenge 18 d'abril les nenes i els nens del Vendrell i comarca tenen l'opció de tornar al teatre i gaudir d'un espectacle amb música, humor i molt d'amor. L'obra 'Jo vaig amb mi' portarà a escena tres actors, que interpretaran 8 personatges en un pati d'escola i a casa seva. Dels creadors de l'èxit 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?', arriba al TÀG aquest espectacle després d'haver estat el passat desembre al Teatre Poliorama de Barcelona.

Sinopsi:

La Sol és una nena molt especial: duu unes ales i porta ocells al cap. A la Sol li agrada moltíssim un noi que es diu Martí, però en Martí no li fa cas, no la mira, mai no la mira; de fet, sembla que ni la vegi. Els amics de la Sol li aconsellen que provi de canviar coses de la seva aparença física i de la seva personalitat perquè pugui despertar l’interès d’en Martí, i ella, que està disposada a tot, es desfà les cues dels cabells, es treu les ulleres, les pigues de la cara, les ales i, fins i tot, els ocells del cap.

Afortunadament, la Sol té una família que l’estima molt, que l’ha criat en harmonia, estimulant la comunicació, el respecte i, per descomptat, el sentit de l’humor. Ella soleta arribarà a conclusions precises i decisives per a la seva felicitat...

Val la pena canviar la nostra manera de ser per tal d’agradar als altres? En aquest món de 'likes', què estem disposats a fer per tal d’agradar?
I per explicar aquesta història cantarem, ballarem, jugarem, riurem i, sobretot, ens estimarem!!!

Les entrades es poden comprar al web www.temporada.cat, i de forma presencial els divendres de 10 a 13h, a l'Escola municipal de Música Pau Casals.

 

'JO VAIG AMB MI'


Dia: Diumenge 18 d’abril
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 12 h
Durada aproximada: 60 minuts
Edat recomanada: a partir de 5 anys
Preu: 8 euros
Preu amb descompte: 6 euros


Autora text original: Raquel Díaz Reguera
Adaptació i direcció: Paco Mir
Música: Jofre Bardají
Intèrprets: Anna Arena, Meritxell Termes i Albert Ruíz
Producció: Vania Produccions

 

El Vendrell, 12 d'abril de 2021

Després de l'èxit del passat dissabte amb Quim Masferrer al Teatre Àngel Guimerà, exhaurint les entrades de les dues sessions, aquest dissabte inicia la nova programació abril-maig l'Auditori Pau Casals.

L’Orquestra Camerata XXI Ciutat de Reus hi presentarà la música d’aventures que farà aixecar l’espectador de la cadira, la música romàntica que farà caure una llàgrima amagada, la música màgica dels contes d’animació que deixarà bocabadats grans i petits...

I ho fa amb les bandes sonores que sempre hem volgut tornar a escoltar, amb la música de les pel·lícules d’animació més dolces i trepidants i, evidentment, amb la música que sempre ens fa somiar.

Pirates del Carib, La bella i la bèstia, Nit al museu, Frozen, La, la, land, West side Story, La llista de Schindler i moltes melodies més transportaran el públic als racons més màgics, als mons més insòlits i als llocs més bonics que mai no hauria pogut imaginar.

Les entrades estan numerades i tenen un cost de 17 € /13 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l'EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

 

CAMERATA XXI 'Un concert de pel·lícula'


Dia: Dissabte 17 d’abril
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros


Intèrprets:
Miquel Massana, director
Orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus

 

 

Actualització: 9 d'abril de 2021

VÍDEOS

10 25 video alcalde confinament nocturn youtube
Missatge de l'alcalde amb motiu de la restricció de la mobilitat nocturna (25-10-2020)

youtube tots sumem
Vídeo "Tots Sumem" (15-10-2020)


DADES DE LA PANDÈMIA
Dades actualitzades SARS-CoV-2
Dades Covid del Departament de Salut
Risc de brot per municipi
Dades del Vendrell


ACTUALITAT

(9/4/2021) RESOLUCIÓ SLT/971/2021, de 8 d'abril, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(15/3/2021) RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(8/3/2021) RESOLUCIÓ SLT/612/2021, de 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(5/03/2021) Noves mesures Covid al Complex esportiu municipal Camp d'Esports

(22/2/2021) Noves mesures Covid al Complex esportiu municipal Doctor Robert

(20/2/2021) RESOLUCIÓ SLT/436/2021, de 19 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(8/2/2021) Obertura del Complex Esportiu Municipal del Dr. Robert

(8/2/2021) RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(25/1/2021) RESOLUCIÓ SLT/133/2021, de 22 de gener, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(18/1/2021) RESOLUCIÓ SLT/67/2021, de 16 de gener, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(5/1/2021) RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(21/12/2020) Resum de les mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19 a partir del 21 de desembre

(14/12/2020) RESOLUCIÓ SLT/3268/2020, de 12 de desembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(7/12/2020) RESOLUCIÓ SLT/3177/2020, de 4 de desembre, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(23/11/2020) Obertura de les instal·lacion esportives

(21/11/2020) RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(13/11/2020) Resum de les restriccions vigents (actualització 13 de novembre)

(9/11/2020) RESOLUCIÓ SLT/2811/2020, de 6 de novembre, per la qual es prorroguen les mesures de salut pública, derestricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 alterritori de Catalunya

(30/10/2020) D’acord amb la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, del Departament de Salut, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, es comunica que a partir d’avui dia 30 d’octubre es tanquen les instal·lacions esportives municipals.

(30/10/2020) RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures enmatèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori deCatalunya.

(29/10/2020) El Pleno del Congreso autoriza prorrogar el estado de alarma durante seis meses, hasta el 9 de mayo de 2021

(26/10/2020) La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell informa que, d’acord amb la resolució SLT/2620/2020, de 25 d'octubre, per la qual s'adopten mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, a partir d’avui les instal·lacions esportives municipals tancaran a les 21 hores.

(25/10/2020) RESOLUCIÓ SLT/2620/2020, de 25 d'octubre, per la qual s'adopten mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(25/10/2020) Real Decreto 926/2020, de 25 de octubre, por el que se declara el estado de alarma para contener la propagación de infecciones causadas por el SARSCoV-2.

(20/10/2020) Noves mesures per contenir els brots COVID-19

(16/10/2020) Mesures adoptades al municipi del Vendrell en referència a la Resolució SLT/2546/2020 de 15 d'octubre de noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot Covid-19.

(16/10/2020) RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(15/10/2020) NOVES MESURES I RESTRICCIONS PER LA COVID-19 (document provisional pendent de tramitació judicial i publicació en el DOGC)

(26/9/2020) Prohibides les trobades de més de sis persones

(16/9/2020) Es cancel·la la desena edició de Cultura Urbana del Vendrell

(15/9/2020) A causa de la situació sanitària per la Covid-19, el Casal Jove, que havia d'haver obert les seves portes aquesta setmana, romandrà tancat fins a nou avís.

(14/9/2020) La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell comunica que, per prevenció, aquesta setmana les sales de musculació de les instal·lacions esportives municipals romandran tancades com a conseqüència d’un positiu per coronavirus.

(14/9/2020) Més de 6.500 alumnes comencen un curs escolar marcat per les mesures sanitàries per combatre la COVID-19

(8/9/2020) Se suspèn el Carnaval del Vendrell del 2021

(18/8/2020) Mesures contra la Covid-19


MESURES ECONÒMIQUES

10 29 imatge ajuts autonoms pimnes covid inici video web

(29/10/2020) Convocatòria dels ajuts per al manteniment i l’impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la Covid-19

(8/10/2020) Pla de xoc de reactivació ocupacional i empresarial de L'EINA

Mesures econòmiques i socials per combatre la Covid-19 per autònoms i empreses

(10/9/2020) Ajut per al manteniment i impuls de persones treballadores autònomes i pimes (segona convocatòria)

(24/8/2020) Se sol·liciten subvencions de la Diputació de Tarragona per a la reactivació econòmica i ocupacional

(24/7/2020) Pla de reactivació econòmica i social de l'Ajuntament del Vendrell per pal·liar els efectes de la Covid-19

 

 

 

 

 

El Vendrell, 7 d’abril de 2021 

L’Ajuntament del Vendrell intensificarà la inspecció de solars i el tràmit de sancions a partir de l’1 de juny.
L’Ordenança reguladora de la neteja de solars obliga els propietaris mantenir-los nets i complir els deures de salubritat i protecció del medi ambient. La situació d’abandó i deixadesa de solars i terrenys, a part d’afectar la convivència ciutadana, provoca una degradació de l’entorn i pot suposar situacions de risc, la qual cosa obliga l’administració a prendre mesures de seguretat i salut pública.
En aquest sentit, l’Ajuntament del Vendrell informa que a partir de l’1 de juny, amb l’inici del període de perill elevat d’incendi, s'intensificaran les inspeccions de control per tot el terme municipal i es procedirà a la tramitació de procediments sancionadors.
La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Núria Rovira, ha manifestat que “amb aquesta nota informativa es vol recordar als propietaris que cal complir l’ordenança reguladora de mantenir nets els solars per una qüestió de convivència ciutadana, però també per protegir el medi ambient.”©2019 Ajuntament del Vendrell