El Vendrell, 22 de juliol de 2021

L’Ajuntament del Vendrell ha resolt l’abocament d’aigües grises domèstiques i no depurades que des de feia anys vessaven directament al torrent del Lluc procedents del barri de ca l’Escori. Aquest és un dels resultats d’un dels objectius ambientals que l’Ajuntament s’ha fixat per aquest bienni 2021-2022: avançar cap a la qualitat ambiental i paisatgística del torrent del Lluc i la riera de la Bisbal, i en concret cap a la millora de la qualitat de l’aigua.

Aquests abocaments van ser comunicats per l’Associació de Veïns i Veïnes del Puig, que denunciaven pudors i aigües de poca qualitat en el torrent del Lluc al seu pas per aquest barri. Des de setembre de 2019, des de les regidories de Medi Ambient i d’Urbanisme, es va iniciar una recerca del possible origen d’aquests abocaments, tot coordinant-se amb la companyia municipal d’aigües Aigües del Vendrell, el Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Agència Catalana de l’Aigua. Fruit de la recerca es va identificar la font emissora d’aquests abocaments, que ja havia estat identificada feia anys: la majoria procedia d’uns blocs d’habitatges del barri ca l’Escori, i també se n’havia detectat algun altre procedent d’habitatges del barri del Puig-Pèlag.

Des de les regidories de Medi Ambient i d’Urbanisme s’ha impulsat el contacte amb les comunitats de veïns responsables dels abocaments, que n’eren del tot desconeixedores, i se n’han identificat les causes: quan es van construir aquests habitatges, algunes escomeses d’evacuació d’aigües, així també alguns tubs de desaigua interiors dels immobles, es van executar de manera errònia. Aquest fet ocasionava que els desaigües de les cuines i les rentadores vessessin cap als col·lectors municipals de pluvials en lloc dels col·lectors de clavegueram. Per aquest motiu, la sortida del col·lector d’aigües pluvials que desaigua al torrent del Lluc, al seu pas pel pont del tanatori, contínuament abocava aigües grises domèstiques directament al torrent.

Les comunitats de veïns implicades de ca l’Escori han col·laborat voluntàriament i activament en la seva solució, en tot moment, i han dut a terme les reparacions necessàries en les instal·lacions d’evacuació d’aigües residuals dels immobles per finalment esmenar-ho.  Posteriorment, l’Ajuntament va requerir a l’Agència Catalana de l’Aigua que comprovés les actuacions realitzades. El resultat de la inspecció de l’ACA del passat mes de juny ho va certificar: s’havia posat fi als abocaments incontrolats d’aigües grises de ca l’Escori.

Ara s’ha iniciat la segona etapa: la identificació d’altres possibles incidències en el barri del Puig-Pèlag, i l’objectiu és seguir el mateix procediment. En paral·lel, mentre es resolen aquestes importants incidències que alteren significativament la qualitat de l’aigua en aquest tram, es pretén desenvolupar un programa de mesures de millora del torrent del Lluc, i posteriorment també de la riera de la Bisbal. Aquest programa cerca tenir uns espais naturals de qualitat ambiental i de qualitat també per a la ciutadania, tot proposant solucions per a reptes com l’estancament de l’aigua, la gestió de la biodiversitat o la sensibilització ambiental.

En aquest procés ha estat fonamental la implicació de l’AAVV del Puig-Pèlag i en el programa de mesures es fomentarà la participació de diferents entitats del municipi. També ha estat fonamental la implicació de les comunitats de veïns i l’equip tècnic de l’Ajuntament, que han treballat de forma coordinada i transversal.

El Vendrell, 20 de juliol de 2021 

El govern del Vendrell ha decidit acollir-se al mecanisme de refinançament del deute habilitat pel Ministeri d’Hisenda per transformar deute a curt termini a llarg termini.

Amb data 1 de juliol de 2021, es publicà la Resolució de la Secretaria General de Financiació Autonòmica i Local, per la que s’aproven el procediment, termini i forma per l’ampliació de la mesura de modificació de les condicions financeres de les operacions formalitzades amb el Fons de Financiació a Entitats Locals fins 31 de desembre de 2020, que en el cas del Vendrell permet ampliar el període d’amortització del deute en 7 anys.

La mesura permet refinançar el deute municipal, reduint les amortitzacions i  interessos que es paga als bancs i destinar aquest estalvi a augmentar les inversions previstes i millorar els serveis públics.

Amb aquest refinançament, l’Ajuntament del Vendrell continua en la línia de reducció d’interessos que es paguen als bancs: de 3,2 milions € al 2012, a 0,49 € i 0,43 milions € en 2022 i 2023, respectivament, i continuar reduint el deute municipal a un ritme més compatible amb les despeses necessàries derivades de la situació de crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19.

En aquest nou escenari també s’homogeneïtzen el total de les amortitzacions de deute i evita que sigui necessari realitzar ajustos pressupostaris cada any. Així per exemple, l’any 2022 i 2023 estava previst amortitzar uns 7,3 milions cada any i a partir del 2024 uns 4 milions. Amb el nou refinançament les amortitzacions s’estabilitzen en uns 4,7 milions anuals. 

En paraules del regidor d’Hisenda, Baltasar Santos, “aquesta és una mesura que recompensa el treball fet per aquest Ajuntament i l’esforç de la ciutadania en els darrers 10 anys”. També destaca que “ens podem permetre aquesta mesura ja que en els darrers 10 anys hem reduït el deute municipal en un 60%”.

El Vendrell, 20 de juliol de 2021


El proper divendres 30 de juliol, a les 22h, el Teatre Àngel Guimerà acollirà l’estrena de l’espectacle “Flamenclàssic. Cançons d’una guerra”, inscrit en el projecte El Vendrell sent la música. En aquesta ocasió, el flamenc i la música clàssica es donaran la mà en aquest muntatge de la companyia de la bailaora Beatriz Higueras que també neix amb la voluntat de fer un exercici de memòria històrica. I és que l’espectacle explica una història ambientada durant la Guerra Civil, quan un matrimoni decideix crear la seva pròpia realitat alternativa per suportar de la millor manera possible els fets que succeeixen. En paraules d’Higueras, “serà un viatge a través de les melodies i els compositors que les van fer possibles on hi sobren les paraules, només fan falta unes notes musicals que conviden a obrir el cor”.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat el rerefons de totes les propostes que s’inscriuen en el projecte “El Vendrell sent la música”, que passa per la recuperació i la reivindicació del patrimoni del Vendrell a través de la música i l'art. Per reforçar aquesta idea, l’espectacle “Flamenclàssic. Cançons d’una guerra” es va presentar ahir al búnquer de les Madrigueres, un dels testimonis de l’arquitectura militar del municipi, i on també s’hi ha enregistrat el vídeo promocional.

Les entrades són gratuïtes però cal fer reserva prèvia a https://elvendrell.koobin.cat/

Fitxa artística
“Cançons d’una guerra”

Idea i direcció
Beatriz Higueras

Ball i direcció artística:
Beatriz Higueras
Alberto Ruiz

Música:
Cello, Oriol Català
Piano, Albert García

El Vendrell, 20 de juliol de 2021

 

El divendres 23 de juliol, a les 17h, tindrà lloc una sessió extraordinària i urgent de Ple l'Ajuntament del Vendrell, de caràcter telemàtic, amb el següent ordre del dia. 

Es podrà seguir a través del següent enllaç del web municipal: https://actes.elvendrell.cat/sesiones

El Vendrell, 19 de juliol de 2021

Ahir diumenge 18 de juliol, a les 20 h, va tenir lloc la 42a Cursa Popular Vila del Vendrell que va comptar amb la participació de 150 esportistes distribuïts en 3 curses: OPEN 6 km i INFANTILS 400 i 800 m.

Els guanyadors de la cursa de 6 km van ser:

-En masculí, primer, Naoufel Erraoui (3 Pak Team); segon, Oriol Ferré, (Club Esportiu Penedès), i, tercer, Xavi Jornet (Club Esportiu Penedès).    

-En femení, primera, Maria Larrosa (Transtxiatlon); Carol Menéndez (Runners El Vendrell), i, tercera, Katy Rueda (Runners El Vendrell).

-José Sánchez (Runners El Vendrell), com a primer local masculí.

-I Margarita Muñoz (Runners El Vendrell), com a primera local femenina.

A la cursa infantil de 800 m:

-En masculí, primer, Pau Toscano (Runners El Vendrell); segon, Hugo Ramón, i, tercer, Alejandro Gómez.

-I en femení, primera, Marta Gutiérrez (Runners El Vendrell), i segona, Paula Moll (FAC Valls).

I a la cursa infantil de 400 m:

-En masculí, primer, Pol Verdejo (Calafell); segon, Barthelemy Garnier, i, tercer, Lucas Cardo.

-I en femení, primera, Alba Toscano (Runners El Vendrell); segona, Claudia Ribó (Runners El Vendrell), i, tercera, Júlia López (Runners El Vendrell).

La Cursa Popular, a part de ser un esdeveniment esportiu festiu, lúdic i familiar, alhora, té un vessant solidari. Enguany, es van recaptar 261 euros destinats a becar infants que vulguin fer atletisme i no disposin de recursos econòmics. El regidor d'Entitats esportives, Rubén Gràcia, va fer lliurament dels diners al secretari de Runners el Vendrell, Sergi Calatayud.

Actualització: 16 de juliol de 2021

VÍDEOS

Alcalde video covid youtube
Missatge de l'alcalde amb motiu del final de l'estat d'alarma (9-5-2021)

youtube tots sumem
Vídeo "Tots Sumem" (15-10-2020)


DADES DE LA PANDÈMIA
Dades actualitzades SARS-CoV-2
Dades Covid del Departament de Salut
Risc de brot per municipi
Dades del Vendrell


ACTUALITAT

(16/7/2021) RESOLUCIÓ SLT/2212/2021, de 13 de juliol, per la qual es modifica la Resolució 2147/2021, de 8 de juliol, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(5/7/2021) RESOLUCIÓ SLT/2048/2021, de 30 de juny, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(18/6/2021) RESOLUCIÓ SLT/1934/2021, de 18 de juny, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(14/6/2021) RESOLUCIÓ SLT/1840/2021, d'11 de juny, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(7/6/2021) RESOLUCIÓ SLT/1762/2021, de 3 de juny, per la qual es modifica la Resolució SLT/1587/2021, de 21 de maig, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya

(24/5/2021) RESOLUCIÓ SLT/1587/2021, de 21 de maig, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(10/5/2021) RESOLUCIÓ SLT/1392/2021, de 7 de maig, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(3/5/2021) RESOLUCIÓ SLT/1278/2021, de 30 d'abril, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(26/4/2021) RESOLUCIÓ SLT/1178/2021, de 23 d'abril, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(19/4/2021) RESOLUCIÓ SLT/1088/2021, de 16 d'abril, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(9/4/2021) RESOLUCIÓ SLT/971/2021, de 8 d'abril, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(15/3/2021) RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(8/3/2021) RESOLUCIÓ SLT/612/2021, de 5 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(5/03/2021) Noves mesures Covid al Complex esportiu municipal Camp d'Esports

(22/2/2021) Noves mesures Covid al Complex esportiu municipal Doctor Robert

(20/2/2021) RESOLUCIÓ SLT/436/2021, de 19 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(8/2/2021) Obertura del Complex Esportiu Municipal del Dr. Robert

(8/2/2021) RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(25/1/2021) RESOLUCIÓ SLT/133/2021, de 22 de gener, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(18/1/2021) RESOLUCIÓ SLT/67/2021, de 16 de gener, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(5/1/2021) RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(21/12/2020) Resum de les mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19 a partir del 21 de desembre

(14/12/2020) RESOLUCIÓ SLT/3268/2020, de 12 de desembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(7/12/2020) RESOLUCIÓ SLT/3177/2020, de 4 de desembre, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(23/11/2020) Obertura de les instal·lacion esportives

(21/11/2020) RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(13/11/2020) Resum de les restriccions vigents (actualització 13 de novembre)

(9/11/2020) RESOLUCIÓ SLT/2811/2020, de 6 de novembre, per la qual es prorroguen les mesures de salut pública, derestricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 alterritori de Catalunya

(30/10/2020) D’acord amb la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, del Departament de Salut, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, es comunica que a partir d’avui dia 30 d’octubre es tanquen les instal·lacions esportives municipals.

(30/10/2020) RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures enmatèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori deCatalunya.

(29/10/2020) El Pleno del Congreso autoriza prorrogar el estado de alarma durante seis meses, hasta el 9 de mayo de 2021

(26/10/2020) La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell informa que, d’acord amb la resolució SLT/2620/2020, de 25 d'octubre, per la qual s'adopten mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, a partir d’avui les instal·lacions esportives municipals tancaran a les 21 hores.

(25/10/2020) RESOLUCIÓ SLT/2620/2020, de 25 d'octubre, per la qual s'adopten mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(25/10/2020) Real Decreto 926/2020, de 25 de octubre, por el que se declara el estado de alarma para contener la propagación de infecciones causadas por el SARSCoV-2.

(20/10/2020) Noves mesures per contenir els brots COVID-19

(16/10/2020) Mesures adoptades al municipi del Vendrell en referència a la Resolució SLT/2546/2020 de 15 d'octubre de noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot Covid-19.

(16/10/2020) RESOLUCIÓ SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

(15/10/2020) NOVES MESURES I RESTRICCIONS PER LA COVID-19 (document provisional pendent de tramitació judicial i publicació en el DOGC)

(26/9/2020) Prohibides les trobades de més de sis persones

(16/9/2020) Es cancel·la la desena edició de Cultura Urbana del Vendrell

(15/9/2020) A causa de la situació sanitària per la Covid-19, el Casal Jove, que havia d'haver obert les seves portes aquesta setmana, romandrà tancat fins a nou avís.

(14/9/2020) La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell comunica que, per prevenció, aquesta setmana les sales de musculació de les instal·lacions esportives municipals romandran tancades com a conseqüència d’un positiu per coronavirus.

(14/9/2020) Més de 6.500 alumnes comencen un curs escolar marcat per les mesures sanitàries per combatre la COVID-19

(8/9/2020) Se suspèn el Carnaval del Vendrell del 2021

(18/8/2020) Mesures contra la Covid-19


MESURES ECONÒMIQUES

10 29 imatge ajuts autonoms pimnes covid inici video web

(29/10/2020) Convocatòria dels ajuts per al manteniment i l’impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la Covid-19

(8/10/2020) Pla de xoc de reactivació ocupacional i empresarial de L'EINA

Mesures econòmiques i socials per combatre la Covid-19 per autònoms i empreses

(10/9/2020) Ajut per al manteniment i impuls de persones treballadores autònomes i pimes (segona convocatòria)

(24/8/2020) Se sol·liciten subvencions de la Diputació de Tarragona per a la reactivació econòmica i ocupacional

(24/7/2020) Pla de reactivació econòmica i social de l'Ajuntament del Vendrell per pal·liar els efectes de la Covid-19

 

 

 

 

 

El Vendrell, 14 de juliol de 2021

L’organització del Festival Internacional de Música Pau Casals del Vendrell s’ha vist obligada a suspendre, per raons de salut, el concert “Cap a les arrels de Bach” a càrrec de l’organista belga Bernard Foccroulle, que havia de tenir lloc demà dijous 15 de juliol a les 20:30h a l’Església parroquial del Vendrell.

L’import de les entrades es retornarà automàticament a totes aquelles persones que les havien adquirit. Qui desitgi consultar qualsevol dubte i/o aclariment al respecte pot posar-se en contacte amb l’Auditori Pau Casals del Vendrell a través de correu electrònic auditoripaucasals@elvendrell.net o trucant al 977 68 34 68.

El Festival Internacional de Música Pau Casals continuarà la seva programació prevista amb el concert del proper 16 de juliol a les 20h amb el violoncel·lista colombià Santiago Cañón Valencia, un dels més destacats de la seva generació, que interpretarà tres grans sonates per a violoncel, acompanyat de la brillant pianista japonesa Naoko Sonoda.

La setmana la tancarà el trio format pel pianista Eric Le Sage, el violinista Daishin Kashimoto i el violoncel·lista Claudio Bohórquez que, dissabte 17 de juliol a les 20h, reproduiran el concert que va fer Pau Casals a la Casa Blanca l’any 1961.

 

El Vendrell, 13 de juliol de 2021

Avui s'ha presentat el marketplace de comerç de proximitat del Vendrell, una plataforma de confiança i ràpida per poder fer la compra on-line en diferents establiments amb un únic pagament i rebre-ho a casa tot agrupat.

De moment, s'hi han adherit una cinquantena d'establiments del municipi, setze dels quals són parades del Mercat Municipal. A les xarxes socials d'Aprop El Vendrell (Facebook i Instragram) s'hi publicaran les novetats del marketplace i promocions comercials.

Mitjançant l'adreça elvendrell.aprop.online s'entra a la plataforma i la compra ha de ser d'un mínim de 25 euros. Si la comanda es fa abans de les 22 h, a l'endemà es rep el lliurament dels articles en una franja horària fixada actualment de 18 a 20 h. Per fer el repartiment, s'ha contractat una persona del Vendrell que fa els desplaçaments amb un vehicle logotipat. Si l'import de la compra supera els 99 euros, el transport és gratuït; si no, se li suma una despesa de 2,99 euros si es tracta d'una adreça del Vendrell, i un euro més si es tracta d'un altre municipi de la comarca. També hi ha l'opció de fer lliuraments a altres municipis de Catalunya i d'Espanya, però només en el cas que es tracti d'articles que no siguin frescos i amb la despesa de transport que correspongui en cada cas. Cal destacar que el pagament de la compra també es pot fer per Bizum.

El regidor de Comerç, Rubén Gràcia, ha posat de relleu la implicació i la col·laboració del CIT Comerç del Vendrell i del Mercat Municipal "a l'hora de posar en marxa aquesta plataforma de compra on-line per dinamitzar el comerç local, a la qual esperem que s'hi adhereixin més establiments".

El Vendrell, 13 de juliol de 2021

 

Es comunica als veïns i veïnes que es farà un tractament fitosanitari pel control del tigre dels plàtans del municipi. 

El producte utilitzat és Decis Protech amb registre número 23.545.

Es durà a terme a la nit: De 14 al 15 de juliol, entre les 22h i les 6h

Per tant, mentre s’apliqui el tractament,  es produiran restriccions de pas. Disculpeu les molèsties.

 

Llistat d'arbrat on es farà el tractament

El Vendrell, 12 de juliol de 2021

El proper 18 de juliol es celebrarà una nova edició de la Cursa Popular del Vendrell. Organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell i amb la col·laboració del Club d’Atletisme Runners El Vendrell, serà la 42a edició d’una prova que omplirà els carrers del Vendrell d’esport i de color.

Enguany amb l’eslogan “Fent km, fas escola!” es vol fer reconeixement als esportistes de l’escola d’atletisme del Club d’Atletisme Runners El Vendrell perquè els nenes i nenes que desitgin fer atletisme i no tinguin recursos econòmics, el puguin practicar. D’aquesta manera tots els diners recaptats, en forma de donatiu, anirà destinats per becar a aquests nens i nenes.

La inscripció de la cursa, donat el caire solidari de la prova, és d’una donació mínima d’1€ per beneficiar nens i nenes que tenen dificultats per pagar la quota al club d’atletisme Runners elvendrell. Aquest donatiu s’haurà de donar en el moment de la recollida de dorsals.

També es fa una crida a tots aquells que vulguin donar un cop de mà en l’organització fent de voluntaris. Les persones interessades es poden posar en contacte amb runnerselvendrell@gmail.com

Es cel·lebraran 4 curses, tres per categories infantils i la cursa open oberta a tothom:

– 1a prova: 400m (1 volta circuit infantil) – Nascuts del 2012 en endavant
– 2a prova: 800m (2 voltes circuit infantil) – Nascuts del 2011 al 2008
– 3a prova: 3km (1 volta circuit open) – Nascuts del 2007 al 2004
– 4a prova: 6km (2 voltes circuit open) – Oberta a tothom

Inscripcions:

– on-line fins el dia 15 de juliol de 2021 a les 23:59h –> https://www.runnerselvendrell.cat/?page_id=3597
– Es podran realitzar inscripcions el dia de la cursa.
– Recollida de dorsals: el dia de la prova entre les 17:45 i les 20:00h a les carpes de l’organització situades a la sortida de la prova©2019 Ajuntament del Vendrell