06 25 Cor ZongorawAquest cap de setmana el Cor de noies Zongora de l'EMMPAC (Montserrat Meneses, direcció) i el Cor de dones Exaudio d'Igualada (Esteve Costa, direcció) oferiran dos concerts: dissabte 29 de juny, a les 20.30h, a l'Auditori del Tívoli del Vendrell i diumenge 30 de juny, a les 18.30h, a la Sala d'actes de l'escola Pia d'Igualada.

06 25 grallerswEl proper divendres dia 28, a les vuit del vespre, els jardins del Museu Deu seran l’escenari dels sons de Les Gralles del Baix Penedès i dels Grallers d’Altafulla.

06 25 Univers FenosawLa Galerie Des Hospices de Canet-en-Roussillon, propera a Perpinyà (Catalunya Nord), acollirà a partir del proper divendres 28 de juny l’exposició UNIVERS FENOSA. La mostra restarà oberta fins el 29 de setembre en aquest edifici del segle XVIII.

 

06 25 cami romani 02 webEl passat divendres 21 de juny, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, acompanyat per una representació de l’Agrupació Veïnal de les Platges i per regidors de l’actual mandat i de l’anterior, van fer una visita a les obres finalitzades d’arranjament del camí del Romaní que es van iniciar el passat 27 de maig.

 

06 21 Club de Lectura Antoni BassaswEl Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa va rebre ahir la visita d’un convidat de luxe: el periodista i escriptor Antoni Bassas, dins del projecte Lletres en Viu de la Institució de les Lletres Catalanes, amb qui es va poder comentar la seva obra “Bon dia, són les vuit”.

 

06 20 actuacio imperial tarraco webAquesta setmana, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, acompanyat per regidors i regidores del govern, per l'anterior regidor de Via Pública -amb el qual es va iniciar l'obra- i per veïns de Coma-ruga, ha fet una visita a l’avinguda Imperial Tarraco on recentment s’hi ha realitzat una actuació de millora.

 

06 20 Cloenda Taller Llengua Cultura catalaneswLa Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell disposa de cursos especialment orientats a persones immigrades, que s’imparteixen des de l’any 2003 i compten amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’ajut del Fons Social Europeu.

06 21 Alcalde ELA webAvui 21 de juny, Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, l’Ajuntament del Vendrell fa un Gest per l’ELA per donar suport als afectats, a les seves famílies i a la Fundació Miquel Valls, la qual treballa per millorar la seva qualitat de vida.

 

06 20 cloenda curs alfabetitzacio catala webAvui al matí, ha tingut lloc l’acte de cloenda del curs d’alfabetització en català per a adults que organitza el Departament d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell.

Una nova exposició de dibuixos i pintures arriba al Centre cívic l’Estació recollides sota el nom d' “El Despertar”. Aquest cop és el torn de la baixpenedesenca Teresa Ros, que mostrarà una quinzena de dibuixos i pintures en aquest concorregut espai vendrellenc.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48