09 12 inici curs 01Les dates de preinscripció per al curs escolar 2019-2020 són del del 29 de març al 9 d’abril.

 

02 19 MercatwDavant la necessitat d’actualitzar i millorar l’ordenança de mercats no sedentaris, o mercats al carrer, l’Ajuntament del Vendrell obre un procés participatiu amb l’objectiu d’incorporar l’opinió i les aportacions del veïns i comerciants en el nou text normatiu, un cop validades d’acord a la legislació vigent.

02 19 No em va fer Joan BrossawEl proper divendres 22 de febrer, a les 20 h, a la sala polivalent del Portal del Pardo, s’inaugurarà l’exposició “No em va fer Joan Brossa”, creada per Cabosanroque.

L’exposició és una gran instal·lació sonora i plàstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als que fa referència Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50. A més a més, es podran escoltar diferents fragments de la seva obra.

02 18 Conservatori CerverawAquest diumenge 24 de febrer l'Auditori Pau Casals continuarà la seva programació, emmarcada dins el cicle de Joves Intèrprets.

Serà el torn de l’Orquestra Andreví del Conservatori Professional de música de Cervera, dirigida per Carles Gumí. Aquesta formació va néixer l’any 2001 per donar als joves que havien aconseguit un bon nivell musical la possibilitat d’integrar-se a una orquestra feta a la seva mida.

02 18 Memoria de les oblidadeswAquest dissabte el Teatre Àngel Guimerà estrena la seva programació del Temporada 2019, amb una obra de teatre marcadament històrica: ‘Memòria de les oblidades’.

A la mort del dictador, i en el pas cap a la democràcia, la societat no té en compte el patiment de moltes persones oblidades a les fosses comunes.

02 17 Cursa BPwEl francès Corentin Navarro s'imposa a l'esprint en la IX Cursa Social Baix Penedès

Amb una participació de 200 ciclistes ahir es va celebrar ahir la IX Cursa Social Baix Penedès. Cal destacar que aquesta és la primera cursa que esgota les inscripcions en el que va de temporada a Catalunya. Hi van participar molts corredors de la província de Tarragona. Entre d'altres clubs, La Penya Ciclista Baix Penedès, organitzadora del gran esdeveniment ciclista, va competir amb 2 ciclistes, Runnbikes del Vendrell Club Esportiu (8), Camp Clar de Tarragona (6).

02 15 visita delegada signatura llibre webAquest divendres al migdia, la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha fet una visita institucional a l’Ajuntament del Vendrell. La delegada ha estat acompanyada pel subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté. Ambdós han mantingut una breu reunió amb l’alcalde, Martí Carnicer, per abordar temes d’interès municipal i territorial, com ara la N-340, la regressió de la línia de costa o la preservació del barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders.

02 14 Guanyadores i regidor webAhir, a la tarda, les dues guanyadores del concurs d'Instagram de la Xatonada Popular del Vendrell 2019 van recollir el premi de la mà del regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez.

ajuntament webSegueix-lo en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 19 de febrer, a les 18 h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

 

02 14 pl germans trillas webAvui dijous 14 de febrer s’ha iniciat el procés de valoració de les ofertes presentades per les empreses, en relació al procés de contractació dels treballs d’intervenció tècnica de la intervenció urbanística del centre de Coma-ruga, vinculats al projecte FEDER.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48