12 12 Expo fakewEl Centre cívic l’Estació acull fins el proper 21 de desembre una mostra de 19 imatges del Vendrell retocades digitalment i que incorporen elements característics d’altres indrets del planeta com el Teide o els canals venecians. També s’hi veuen presumptes situacions galàctiques o combinacions que fan pensar a l’espectador.

 

Fins ara, la tramitació del DNI al Vendrell només es feia per renovació i per canvi de domicili. A partir ara, també es podrà fer per pèrdua o robatori (prèvia denúncia) o deteriorament.
 
D'altra banda, s'amplia a totes les persones empadronades al Vendrell, però es donarà prioritat a persones més gran de 65 anys i a malalts que no es puguin desplaçar.
 

 

La Diputació de Tarragona va obrir una línia de concessió de subvencions del programa extraordinari de suport als centres del primer cicle d’educació infantil de titularitat municipal per al curs 2017-2018.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell es va adherir a aquest programa de subvencions per a totes les escoles bressol municipals: escoles bressol Mestral, El Puig, Ralet Ralet, El Botafoc i El Riuet de Coma-ruga.

En total, la Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció per un import de 186.690€ per a les cinc escoles bressol.

 

 

 

12 11 Inestables 30 anyswLa programació del Temporada està arribant ja a la seva recta final. Els protagonistes del proper espectacle, aquest mateix diumenge 16 de desembre, seran els actors i actrius del Grup de Teatre Inestable del Vendrell, que volen commemorar el seu 30è aniversari d'una forma ben especial.

Taller cartapesta 13 12 2018wEl proper dijous dia 13 de desembre el Museu Deu realitza dos actes solidaris vinculats amb la Marató de TV3. Amb el lema “La investigació dona vida” el Museu Deu s’ha afegit als actes solidaris organitzats arreu i durant la tarda del dijous, de 17 a 19 hores, hi haurà un “Photocall solidari” on tothom podrà fer-se una fotografia pel preu solidari d’1€.

 

12 10 estimulacio llenguatge webEl proper dimecres 12 de desembre, de les 15.15 h a les 16.15 h, a l'escola Àngel Guimerà, tindrà lloc la xerrada "Jocs i activitats per estimular el llenguatge a casa", a càrrec de l'Àngela Corominas i la Laura Merenciano del CDIAP Baix Penedès. Aquesta xerrada està centrada en transmetre la importància de compartir estones de joc a casa amb els fills i en com estimular-los el llenguatge a través dels jocs que hi ha a casa.

 

12 05 Roda de premsa Jokirama 18wLa Regidoria d’Infància i Joventut ha programat, un any més, un conjunt d’activitats lúdiques per tal que els més petits del Vendrell i les seves famílies puguin passar unes vacances de Nadal encara més entretingudes, sense oblidar el component educatiu de totes les propostes. S’engloben en el programa “Jokirama on Tour”, que arrencarà el proper 21 de desembre, de 18 h a 20 h, amb una passejada dels Xanquers del Jokirama i els Timbalers del Bou de Foc del Vendrell pels carrers del centre de la vila, que servirà per anunciar de forma lúdica totes les activitats.

24 Gimàstica gent gran1wDel 10 al 19 de desembre tindran lloc les inscripcions per participar en el Curs d'entrenament de la memòria, el Curs de txi-kung i el Curs d’activitat física adaptada per a gent gran (Vital Activity) que organitza l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell. Les inscripcions es poden fer a Serveis Socials, al carrer Quarter, 4, del Vendrell. Les places són limitades, però el curs també estarà condicionat pel nombre de participants, ja que si no són suficients es pot anul·lar.

Activitats desembrewLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha fet públic el seu programa d’activitats per aquest desembre. Com és habitual, s’hi inclouen propostes per a tot tipus de públic, com ara exposicions, hores del conte, concerts de música o tallers, entre d’altres.

14 Gemma Abrié Vicens Martín Dream Big BandwLa programació del Temporada de tardor encara ja la seva recta final, i ho fa aquest mateix dissabte a l'Auditori Pau Casals, amb un concert que té la vista posada en les festes nadalenques.

El nou espectacle de la Vicens Martín Dream Big Band recull algunes de les nadales tradicionals catalanes més conegudes, passades pel sedàs dels arranjaments de Vicens Martín, i versiona ritmes i melodies amb un aire mediterrani.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48