Zones d'aparcament del Vendrell

Hi ha diferents bosses d'estacionament de vehicles arreu del municipi del Vendrell. Principalment donen servei a estacions de transport interurbà i a zones d'elevada densitat de població i d'equipaments públics.

Zones_aparcament

 

Estacionaments amb horari limitat

Les zones d'estacionament amb horari limitat  del municipi del Vendrell, estan subjectes a uns horaris d'ús i a unes tarifes determinades segons la modalitat d'estacionament i el temps d'estacionament.

altAparc_Rotacio_1 

 

Aparcament de vehicles adaptats - persones amb mobilitat reduïda (PMR) 

Les reserves públiques per a l'estacionament de vehicles adaptats a persones amb mobilitat reduïda (PMR) estan situades en aquells emplaçaments del municipi que garanteixin la seva accessibilitat i mobilitat quotidiana; principament són prop d'estacions de transport públic, equipaments d'interès públic i a zones d'elevada densitat de població.

 

Parquing_PMR.1Parking_PMR_2 

 

Aparcament per a bicicletes

Els aparcaments de bicicleta es situen arreu del municipi prop d'equipaments públics i cèntrics en barris urbans, per tal de donar servei a la mobilitat quotidiana amb bicicleta al municipi del Vendrell.

 

Parking_bicicletes

 

Aparcament per a camions i remolcs

L'aparcament per a camions i remolcs del Polígon Industrial de la Cometa garanteix als usuaris del servei un equipament vigilat per estacionar els seus vehicles, donat que no està permès estacionar aquests vehicles a la via pública. 

 Aparcament_camions_1

 

Zones de càrrega i descàrrega

Són reserves d'espai a la via pública per poder efectuar parada durant un temps limitat i portar a terme operacions de càrrega i descàrrega.

Zones carrega-descàrrega

 

Tornar a la pàgina principal

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell