Benvolguts, benvolgudes,

Ens enfrontem a una crisi sense precedents que ningú es podia imaginar. El coronavirus trastocarà tots els àmbits de la nostres vides, des de les mesures de prevenció per la salut fins el dia a dia més quotidià i personal. L’Ajuntament del Vendrell, l’administració més propera als ciutadans, està i estarà al capdavant de les solucions, al costat de tots els veïns i veïnes, empresaris, treballadors i treballadores que necessiten, ara més que mai, de les administracions per garantir el benestar i seguretat de tota la ciutadania. Com ja hem fet en altres moments recents de dificultats, tornarem a aixecar el Vendrell, sempre al costat dels que més ho necessiten, sense deixar ningú enrere i impulsant les transformacions necessàries per afrontar tots els reptes que se’ns plantegi.

Amb aquest objectiu, la pàgina web municipal i tots els canals d’informació de l’Ajuntament han de ser estendards de qualitat informativa i transparència de la nova administració electrònica que la realitat actual fa imprescindible per donar un millor servei a la ciutadania des de la proximitat, fent-la partícip de la gestió municipal.

En aquest sentit tenim ja a les mans una eina excel·lent: i és que la web municipal www.elvendrell.net està reconeguda pel Segell Infoparticipa per la seva qualitat i transparència pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública dels webs municipals.

Però no ens conformem amb això. La nostra voluntat és la de seguir treballant pel compliment exhaustiu de tots els criteris de transparència i, alhora, per oferir una web molt més moderna, àgil i útil per a la ciutadania. I és per això que hem actualitzat el seu disseny, perquè elvendrell.net esdevingui una pàgina de referència per als vendrellencs i vendrellenques, més accessible i amb més funcionalitats.

Us convido a navegar-hi i a utilitzar-la per a tots els tràmits i serveis municipals. D’aquesta manera ens ajudareu a millorar la qualitat de la nova administració electrònica. Trobareu a més tot la informació d’utilitat relacionada amb el nostre municipi: la nostra història, la nostra cultura, el patrimoni, les entitats, dades diverses... També podeu utilitzar la web per fer-nos arribar els vostres suggeriments i propostes.

Estic convençut que se’ns obre una oportunitat i que, a través de les noves tecnologies, millorarem els serveis a la ciutadania. Ara és el moment definitiu per fer les transformacions i canvis necessaris per aconseguir, entre tots, millorar els serveis municipals.

Ànims, força i salut!.

Kenneth Martínez Molina
Alcalde del Vendrell

©2019 Ajuntament del Vendrell