09 18 Ple ordinari webEl ple ordinari d’aquest mes de setembre celebrat ahir al vespre a l’Ajuntament del Vendrell va aprovar de forma inicial, i per unanimitat de tots els grups polítics, una ordenança que pretén concretar el deure dels propietaris de conservar, tancar i mantenir nets els terrenys i solars, així com pavimentar les voreres a què donen façana.

mitja maratówEl proper diumenge 28 d’octubre tindrà lloc la 32a Mitja Marató del Vendrell 2018, amb sortida a les 9:30 h des de la Rambla, on també tindrà lloc l’arribada. La Mitja del Vendrell consta de 5 proves: mitja marató, 10 km, 5 km, cursa specials i curses infantils i de promoció.

09 03 sindic greuges webEl proper 2 d'octubre l'equip del Síndic de Greuges serà al Vendrell.

 

09 18 ballaruga webLa Ballaruga, entitat que organitza activitats extraescolars als centres educatius del Vendrell conjuntament a les AMPA, ha presentat el programa del curs 2018-2019 amb una ampliació d'oferta adreçada als instituts.
 

zona escolarwDurant el curs 2017-2018 es van registrar 122 casos d’absentisme escolar repartits en 4 centres d’educació secundària (representen un 7%). En acabar el curs, i després de la intervenció coordinada dels professionals que formen part del projecte contra l’absentisme escolar, la xifra es va reduir a un 3% (53 alumnes).

09 18 top manta01 webEn un dispositiu conjunt de Policia Municipal del Vendrell i Mossos d’Esquadra, els dies 12 i 13 de setembre es van decomissar un total de 272 articles falsificats destinats a la venda del top manta.

09 18 RpCultura urbanawEl festival Cultura Urbana el Vendrell celebra aquest proper dissabte dia 22 de setembre la seva 8a edició. Un any més s’organitza aquesta trobada internacional, amb participants que vindran expressament des de França, Bulgària, el Marroc i de diversos punts de l’Estat Espanyol.

 

L'Institut d'Estadística de Catalunya i el Departament de Cultura a través de la Direcció General de Política Lingüística, elabora l'Enquesta d'usos lingüístics de la població 2018. A partir del mes de setembre i fins l'octubre, es portarà a terme la recollida d'informació telefònica i presencial d'aquesta enquesta.
 

09 17 Jornades FolklorewCatalunya celebra un any més Jornades Internacionals Folklòriques, que enguany arriben a la 46ena edició. Aquestes tenen lloc del 13 al 24 de setembre en diverses poblacions d’arreu de Catalunya. El Vendrell és un dels municipis amfitrions de les Jornades i per això aquest dissabte 22 de setembre n’acollirà un dels actes, en què hi estan convidats els grups IJ Danseur dël Pilon, d’Itàlia, i la Compañía de Música i Danza Perú Ritmos y Costumbres del Perú.

09 14 RpMesPauCasalswEl Vendrell tornarà a viure unes setmanes intenses d’actes per aprofundir en la figura de Pau Casals i, alhora, homenatjar-lo quan s’apropa l’aniversari de la seva mort, el 22 d’octubre. Serà gràcies a la programació del “Mes Pau Casals”, organitzada per l’Associació Musical Pau Casals amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell, així com la implicació activa de diverses entitats del municipi i la col·laboració de diverses institucions.

 

09 14 Reunio Pacte Bera webEl dijous 13 de setembre va tenir lloc una reunió del Pacte de Berà, format pels ajuntaments de municipis del Camp de Tarragona i del Penedès per on transcorre l’N-340 i els respectius Consells Comarcals, per valorar les últimes mesures del Ministeri de Foment de desviació de camions a l’AP-7 i bonificacions dels peatges.

 

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 18 de setembre, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

 

tall carrer webEl divendres 14 de setembre, a partir de les 8 del matí hi haurà un tall de circulació a l'avinguda Baix Penedès per treballs d'ENDESA.
 

09 10 Diada13wLa Plaça Nova va acollir el passat dilluns 10 de setembre, al vespre, l’acte de commemoració local i comarcal de la Diada Nacional de Catalunya. Una vetllada que va comptar amb una gran assistència de públic. L'acte es va iniciar amb una ofrena floral a l'escultura de Pau Casals, en què van participar una quarentena d'entitats, institucions i partits polítics.

09 10 Diada13wLa Plaça Nova va acollir el passat dilluns 10 de setembre, al vespre, l’acte de commemoració local i comarcal de la Diada Nacional de Catalunya. Una vetllada que va comptar amb una gran assistència de públic. L'acte es va iniciar amb una ofrena floral a l'escultura de Pau Casals, en què van participar una quarentena d'entitats, institucions i partits polítics.

D’acord amb el que disposa l’article 13.2 de la Llei Orgànica 5/1995 del Tribunal del Jurat, s’exposen al públic les llistes del Cens Electoral, del 13 al 21 de setembre (ambdós inclosos), a les següents oficines de l’Ajuntament del Vendrell i als efectes de possibles reclamacions:

 

09 10 setmana mobilitat webDel 19 al 26 de setembre, el Vendrell s’afegeix a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

09 11 imatge Diada webEnguany se celebrarà conjuntament al Vendrell l’acte de commemoració local i comarcal de la Diada de l’11 de Setembre.

Aquest acte tindrà lloc el dilluns 10 de setembre de 2018, a les 20 h, a la plaça Nova, i començarà amb els parlaments institucionals de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i de la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià.

 

09 04 Dona Impudica Angel Planells webEl proper dijous 13 de setembre, la Fundació Apel·les Fenosa del Vendrell inaugurarà l’exposició “Els Logicofobistes” al prestigiós Museu Patio Herreriano de Valladolid, que es podrà visitar fins al 16 de novembre.

 

09 04 BalcówLes persones interessades en participar en el XXè Concurs de fotografia del Vendrell que organitza anualment el Museu Arqueològic del Vendrell- Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, ja poden presentar les seves fotografies. El termini s’acaba el proper 28 de setembre, a les 14 h.

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48