ajuntament webSegueix-lo en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 26 de març, a les 18 h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

03 21 Xerrada bullyingLa comissió de famílies del Pla Educatiu d'Entorn amb la col·laboració de l'ORC dels Mossos d'Esquadra del Baix Penedès i Aroa Mateo del Centre Intelment han organitzat una xerrada amb el títol "Quin pla d'acció hem de seguir si tenim la sospita que el nostre fill/a pateix bullying o ciberbullying" que tindrà lloc el dimecres 27 de març, a les 19 h, al Centre cívic l'Estació.

 

03 19 hospital del vendrell webDesprés d’haver-se reunit la setmana passada l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el regidor de Salut, Ferran Trillas, amb el director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà, s’ha arribat a l’acord per ampliar l’aparcament i les Urgències de l’Hospital del Vendrell.

 

03 12 Díptic informatiu preinscripció 2019 2020 imatge webEn el següent enllaç es pot consultar el calendari de preinscripció i matrícula als centres d'infantil, primària i secundària del Vendrell per al curs 2019-2020.

Preinscripció i matrícula per al curs 2019-2020

 

 

03 18 Maria BofillwEl proper divendres 22 de març, a les 20h, tindrà lloc a la Sala Portal del Pardo la inauguració de l’exposició “Natures” de la ceramista Maria Bofill. Com diu l’artista Ramon Rodríguez en el catàleg de la mostra: “Maria Bofill és una artista que pot semblar paradoxal, però no en el sentit de ser incoherent o contradictòria;

03 18 4 Per un instantwFormigues, veïnes tafaneres, astronautes i astrònoms, equilibristes de circ, dones d’aigua, princeses d’anar per casa... Per un instant, Jordi, Claudi i Toni faran volar la imaginació i somiar desperts a través dels seus records i les seves cançons. Aquests seran uns trets característics del proper espectacle familiar que arribarà aquest proper diumenge al Teatre Àngel Guimerà, a càrrec d’una companyia que actua per primera vegada a l’equipament del Vendrell.

03 18 Ronald BakerwEl proper dissabte torna la música jazz a l’Auditori Pau Casals, de la mà d’un prestigiós quintet, liderat per Ronald Baker. El trompetista i cantant ha protagonitzat una carrera artística que ha merescut l'admiració del públic i els elogis de la crítica especialitzada. És responsable d'una discografia que mostra de forma evident el seu talent com a trompetista i la seva gran qualitat com a cantant.

12 RositawEl Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khalid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-lo a la programació cultural del Vendrell.

L’Oficina de Català del Vendrell prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua, consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

03 15 Donació avarqueswA l’assaig del proper 22 de març, els Nens del Vendrell posaran a la venda una quarantena de parells d’avarques a un preu simbòlic de 10 euros, que es destinaran al projecte Fem Pinya

L’empresa barcelonina de fabricació artesanal de calçat Les Chausseurs ha fet una donació de gairebé 150 parells d’avarques menorquines als Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell i a la colla castellera dels Nens del Vendrell.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48