09 18 Ple ordinari webEl ple ordinari d’aquest mes de setembre celebrat ahir al vespre a l’Ajuntament del Vendrell va aprovar de forma inicial, i per unanimitat de tots els grups polítics, una ordenança que pretén concretar el deure dels propietaris de conservar, tancar i mantenir nets els terrenys i solars, així com pavimentar les voreres a què donen façana.

mitja maratówEl proper diumenge 28 d’octubre tindrà lloc la 32a Mitja Marató del Vendrell 2018, amb sortida a les 9:30 h des de la Rambla, on també tindrà lloc l’arribada. La Mitja del Vendrell consta de 5 proves: mitja marató, 10 km, 5 km, cursa specials i curses infantils i de promoció.

09 03 sindic greuges webEl proper 2 d'octubre l'equip del Síndic de Greuges serà al Vendrell.

 

09 18 ballaruga webLa Ballaruga, entitat que organitza activitats extraescolars als centres educatius del Vendrell conjuntament a les AMPA, ha presentat el programa del curs 2018-2019 amb una ampliació d'oferta adreçada als instituts.
 

zona escolarwDurant el curs 2017-2018 es van registrar 122 casos d’absentisme escolar repartits en 4 centres d’educació secundària (representen un 7%). En acabar el curs, i després de la intervenció coordinada dels professionals que formen part del projecte contra l’absentisme escolar, la xifra es va reduir a un 3% (53 alumnes).

09 18 top manta01 webEn un dispositiu conjunt de Policia Municipal del Vendrell i Mossos d’Esquadra, els dies 12 i 13 de setembre es van decomissar un total de 272 articles falsificats destinats a la venda del top manta.

09 18 RpCultura urbanawEl festival Cultura Urbana el Vendrell celebra aquest proper dissabte dia 22 de setembre la seva 8a edició. Un any més s’organitza aquesta trobada internacional, amb participants que vindran expressament des de França, Bulgària, el Marroc i de diversos punts de l’Estat Espanyol.

 

L'Institut d'Estadística de Catalunya i el Departament de Cultura a través de la Direcció General de Política Lingüística, elabora l'Enquesta d'usos lingüístics de la població 2018. A partir del mes de setembre i fins l'octubre, es portarà a terme la recollida d'informació telefònica i presencial d'aquesta enquesta.
 

09 17 Jornades FolklorewCatalunya celebra un any més Jornades Internacionals Folklòriques, que enguany arriben a la 46ena edició. Aquestes tenen lloc del 13 al 24 de setembre en diverses poblacions d’arreu de Catalunya. El Vendrell és un dels municipis amfitrions de les Jornades i per això aquest dissabte 22 de setembre n’acollirà un dels actes, en què hi estan convidats els grups IJ Danseur dël Pilon, d’Itàlia, i la Compañía de Música i Danza Perú Ritmos y Costumbres del Perú.

09 14 RpMesPauCasalswEl Vendrell tornarà a viure unes setmanes intenses d’actes per aprofundir en la figura de Pau Casals i, alhora, homenatjar-lo quan s’apropa l’aniversari de la seva mort, el 22 d’octubre. Serà gràcies a la programació del “Mes Pau Casals”, organitzada per l’Associació Musical Pau Casals amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell, així com la implicació activa de diverses entitats del municipi i la col·laboració de diverses institucions.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48