El Vendrell 19 d’abril de 2024

Ahir, sobre les 10 de la nit, una patrulla de la Policia Local del Vendrell va localitzar a la zona escolar tres individus com a presumptes autors d’uns grafits vandàlics a la façana de l’Institut Baix Penedès.

Els agents van comprovar que portaven una motxilla amb 20 pots d’esprai, que van ser incautats, i van procedir a la seva identificació. Un dels identificats va manifestar que era l’autor de les pintades i es va procedir a denunciar-lo.

Com a mesura contundent, per tenir un Vendrell més net i segur, es tramitarà una sanció d’entre 1.500 i 3.000 euros i es reclamarà el cost de la neteja de les pintades.

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha manifestat que “amb sancions com aquestes els incívics s’ho pensaran dues vegades abans d’embrutar i degenerar l’entorn públic del Vendrell. I confiem que aquestes mesures i la contundència amb la qual estem treballant des de la Policia Local ens ajudin a tenir un Vendrell més cívic, net i endreçat”.©2019 Ajuntament del Vendrell