Vigilància i control de la qualitat de les aigües de bany. Analítica de les aigues de bany. Resultats del control

De juny a mitjans de setembre, l’Agencia Catalana de l’Aigua realitza el Programa de vigilància i informació de l’estat de les zones de bany a Catalunya amb l’objectiu de vetllar per la qualitat de les aigües de bany i facilitar, periodicament, els resultats a la ciutadania.

S’efectuen visites d’inspecció a les platges i controls analítics de les aigües de bany d’acord amb els criteris que estableix la Directiva 2006/7/CE relativa a la gestió de la qualitat de les aigües de bany i el Reial Decret 134/2007, de transposició de la Directiva.

S’entén per zones de bany les abalisades com a tals. Aquestes estan senyalitzades amb els corresponents cartells informatius.

 

Temporada 2023

Resultats control qualitat de l'aigua - Coma-ruga

Resultats control qualitat de l'aigua - Sant Salvador

Resultats control qualitat de l'aigua - El Francàs

 

Punts de mostreig

El Francàs

plgespetit38

 

Coma-ruga

plgespetit36

 

Sant Salvador

plgespetit37

 

Els resultats al dispositiu mòbil

plgespetit16     

Aplicació per a telèfons mòbils PlatgesCat creada per l’ACA amb la col·laboració d’altres organismes de la Generalitat que informa sobre l’estat de les platges catalanes durant l’estiu.

PlatgesCat és gratuït, disponible per a telèfons intel·ligents amb sistemes operatius Android i Iphone. També està disponible en set idiomes en la versió web.

Durant la temporada de bany PlatgesCat informa diàriament de la qualitat de l'aigua, la bandera de seguretat, la meteorologia, la presència de meduses a les platges, a més de les incidències meteorologies entre altres.

 

Calendari d’actualització de les dades a l’APP temporada actual

Per ampliar informació

 

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell