El Vendrell, 2 de setembre de 2022


El proper dilluns 12 de setembre s’obrirà el període d’inscripcions per als cursos que oferirà aquest curs 2022-2023 l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa. En total, l’oferta serà de més de 170 places, repartides en propostes per a totes les edats. També es faran tallers inclusius. Totes les activitats de l'Escola d'Art tenen caràcter inclusiu. 


Com a novetat en les propostes, enguany els nens i nenes de 4 a 11 anys faran tallers rotatius que experimentar diverses disciplines com la ceràmica, el dibuix, la pintura i la il·lustració. També per a enguany, des de l’Escola d’Art s’ha decidit programar tallers trimestrals per apropar-se a diverses disciplines i tècniques artístiques, com l’esmalt sobre metall o el linogravat amb “blue carving”, entre d’altres.


Des de l’Escola d’Art també es seguirà apostant enguany per la creativitat en família, amb uns tallers on dos membres d’una mateixa família podran crear obres conjuntament.

 

L’equip de professorat de l’Escola el formen Joaquim Milà, Dolors Escoté, Carolina Palau, Joan Nin i Iraida Llucià. Totes les activitats es duran a terme a les instal·lacions de l’escola d’art, a l’Avinguda de les escoles.

 

Les inscripcions s’obren el 12 de setembre de 2022 i s'han de fer a través d'instància genèrica a l'Ajuntament del Vendrell.

 

+ info:  https://www.elvendrell.net/art/escola-darts-apelles-fenosa



©2019 Ajuntament del Vendrell