El Vendrell, 1 de juliol de 2022

Després de dos anys de no poder celebrar la Festa Major en tot el seu esplendor a causa de la pandèmia, enguany novament s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la Cercavila de cultura popular, de la ballada d’honor a la Plaça Vella i dels castells del 26 de juliol, Santa Anna, així com de la Cercavila de cultura popular i ballada d’honor dels grups infantils del dia 27 de juliol, Santa Anneta.


El termini per participar serà del 4 al 21 de juliol de 2022 (a les 24 h).


En concret, s’ofereixen dues vies per participar en el sorteig: d’una banda, la via telemàtica, a través del formulari habilitat a l’app eAgora, i de l’altra, presencialment, omplint una butlleta al servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell (de dilluns a divendres de 6 h a 21 h i dissabtes de 6 a 14 h); a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga. Av. Brisamar, 1, de dilluns a dissabte de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, i diumenges i festius de 10 h a 14 h i també al Centre d'Iniciatives i Turisme, a la Ctra. Dr. Robert, 33, de dilluns a divendres de 10 h a 13 h.


Totes les butlletes recollides i els formularis rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà, en un acte públic, el divendres 22 de juliol, a les 14 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell. Es sortejaran 2 places, amb un acompanyant cadascuna, tant per al dia 26 com per al dia 27. A banda de les 2 butlletes guanyadores se’n trauran també 2 de reserva pels dos dies, respectivament.


El resultat del sorteig es comunicarà a les persones guanyadores, les quals s'hauran de presentar a les 11.30 h a la porta de l'Ajuntament per poder accedir al balcó el dia 26 o el 27 de juliol, segons el resultat del sorteig.
El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha animat a tots els vendrellencs i vendrellenques que vulguin viure alguns dels actes més significatius de la Festa major vendrellenca des d’una perspectiva diferent i especial a participar en aquesta iniciativa.

 

Més informació: https://www.elvendrell.net/processos-participatius/per-festa-major-puja-al-balco



©2019 Ajuntament del Vendrell