El Vendrell, 20 de juny de 2022

Del 23 al 26 de juny, a Coma-ruga, tindrà lloc una segona edició del “T’Estiu El Vendrell”, una nova proposta de la Regidoria de Promoció Econòmica que es va iniciar l’any passat per a la promoció del municipi mitjançant diferents accions.

La regidora de Fires, M. Luz Ramírez, ha destacat que “com que l’any passat va funcionar molt bé, s’ha apostat per continuar amb la mateixa fórmula d’agafar la part més lúdica del que era el Turismar”.

En aquest sentit, s’han programat diverses activitats lúdiques: concerts; animacions infantils; una gimcana familiar, una ruta cultural i un taller em relació amb els mosaics de Santiago Padrós i edificis històrics del nucli marítim; dinamitzacions teatrals; activitats esportives; una xerrada literària; una ruta comentada a la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders; una trobada de plaques de cava,  i una plantada i encesa de lluïment de bèsties de foc.

D’altra banda, al passeig marítim hi haurà parades d’artesania, i la plaça del Tabaris serà l’espai que acollirà un espai solidari dedicat a la protecció animal i una khaima àrab.

L’acte inaugural tindrà lloc el dijous 23 de juny, a les 19 h, a la plaça dels Germans Trillas, i aquest mateix dia, a les 23 h, a la plaça del Tabaris, es donarà la benvinguda a l’estiu amb focs artificials.

El programa d’actes del “T’Estiu El Vendrell” es pot consultar al web municipal:

https://www.elvendrell.net/fira-de-santa-teresa-cid-594/testiu-el-vendrell

02 14 logos feder web

Aquesta acció està inclosa en el projecte "Recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga com a elements estratègics de foment de l'activitat turística i econòmica”, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació. 



©2019 Ajuntament del Vendrell