La Fira T'estiu (abans Fira Turismar) és un conjunt de dinamitzacions amb vinculació a l'evolució històrica de Coma-ruga, posant en valor recorreguts, personatges i itineraris que formen part de la riquesa històrico-cultural i de patrimoni coincidint amb les vacances d'estiu.

El Francàs, Coma-ruga i Sant Salvador acullen durant els mesos d'estiu moltíssims visitants i estiuejants, atrets pels nombrosos atractius de les nostres platges i l'àmplia oferta turística i cultural del municipi.

 

T'estiu 2023

Del 23 al 25 de juny la remodelada plaça Germans Trillas acull dinamitzacions, animacions i rutes culturals i històriques que són magnífiques oportunitats per gaudir del temps de lleure i omplir-lo d'oci, cultural, natura, esports, tradició i bon veïnatge. Els principals actes que formen la programació són l'espectacle pirotècnic del castell de focs de la revetlla de sant Joan, tallers, rutes i dinamitzacions familiars, animacions, artesania al pg. Marítim, un carrusel barroc i actuacions musicals amb reconegudes orquestres, ja a la nit. 

Confiem que la gastronomia, el turisme i l’oci de les platges tindrà molt bon inici de temporada.

  

COMUNICACIÓ 

PosterTESTIU DIPOSIT page 0001 Pequeño

Programa d'actes

MÉS INFORMACIÓ: fires@elvendrell.net 

INFORMACIÓ D’INTERÈS

fb2  it  in  yt

©2019 Ajuntament del Vendrell