La Fira T'estiu El Vendrell (abans Fira Turismar) és la fira d’estiu per excel·lència ja que, coincidint amb Sant Joan, inaugura a Coma-Ruga la temporada estiuenca. Uns mesos en què Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs acullen moltíssims visitants i estiuejants, atrets pels nombrosos atractius de les nostres platges i l’àmplia oferta turística i cultural del municipi.

Des de l'edició del 2021 no es permet la participació mitjançant estands i tampoc no es permet l'alimentació. La remodelada plaça Germans Trillas serà la protagonista de dinamitzacions, animacions i rutes culturals i històriques que són magnífiques oportunitats per gaudir del temps de lleure i omplir-lo d'oci, cultura, natura, esports, tradició i bon veïnatge.

Com a principals actes que formaran el programa d'actes de l'actual edició us convidem a gaudir d’activitats per a públic familiar, rutes i gimcanes culturals que descobreixen els mosaics i la història ferroviària de Coma-ruga, espectacles de dansa i actuacions musicals, dinamitzacions infantils, l’espectacle pirotècnic del castell de focs de la revetlla de Sant Joan, artesania al Pg. Marítim Joan Raventós i una plantada de bèsties de foc del Vendrell com a acte final.

Confiem que la gastronomia, el turisme i l’oci vendrellenc vendrellenca tindrà molt bon inici de temporada després d’una temporada difícil.

 

Programa d'actes fira T'estiu El Vendrell

        

 

 Turismar2.png

 

COMUNICACIÓ 

CARTELL TESTIU resize

 MÉS INFORMACIÓ: fires@elvendrell.net 

 INFORMACIÓ D’INTERÈS

fb2  it  in  yt

©2019 Ajuntament del Vendrell