Aquest dimarts s’ha presentat en roda de premsa el programa d’actes del Carnaval al Vendrell, que es concentra, fonamentalment, en dos dies: el dijous 24 de febrer i el divendres 25 de febrer.
Serà el primer carnaval “post-pandèmia”, que en paraules del regidor de Festes, Christian Soriano, pretén “reivindicar els actes festius i la cultura i recuperar les emocions i les sensacions d’abans de la Covid19”.
Cal dir que enguany la programació s’emmarca també en un “paquet” conjunt dels carnavals del Penedès Marítim (El Vendrell, Calafell, l'Arboç i Cubelles), que han coordinat les seves rues perquè no es solapin i garantir així una major participació a totes elles, així com per implementar-hi les mesures de seguretat.

Carnaval infantil

Pel què fa al programa d’actes del Vendrell, aquest s’encetarà el dijous 24 de febrer, a les 17.30h, quan es donarà inici al Carnaval infantil, a la plaça Vella. A aquesta hora es repartirà una xocolatada, i cap a les 18h, hi haurà concert amb “Els Superherois” de la Companyia Pop per Xics. En acabar, es donarà pas a l’arribada i discurs del Rei Carnestoltes, a càrrec del Grup de Teatre Inestable del Vendrell.

Rua de Carnaval

La Rua del divendres 25 de febrer s’avançarà mitja hora per tal de coordinar-se amb la de Segur de Calafell. L’inici, doncs, enguany serà a les 18.30h.

Pel què fa al recorregut de la Rua, es manté el mateix que el del 2020, quan va incorporar alguns canvis per fer-lo més ample i segur tant per al públic com per als participants.

Les inscripcions per a la Rua es tanquen aquest proper divendres 18 de febrer.

Enguany, com a novetat, la Rua del Vendrell incorporarà un punt lila itinerant, al llarg del recorregut, una eina informativa, sensibilitzadora i també preventiva en relació a les diferents manifestacions de les violències masclistes i lgtbi-fòbiques.

Al programa d’actes presentat avui també es recullen les activitats de Carnaval organitzades per diverses entitats del municipi.

 

Més informació: https://www.elvendrell.net/carnaval-cid-410 



©2019 Ajuntament del Vendrell