ACTUALITZACIÓ del 14 d'octubre de 2021

No cal fer reserva prèvia per a les actuacions de foc, la Cercavila de Cultura Popular, Versos dels Diables i Castells de la Fira de Santa Teresa del Vendrell.

A la Diada castellera les tres colles estaran juntes a la plaça, juntament amb el públic. Entre colles no es podran ajudar i el públic no podrà participar a l'hora de fer les pinyes.

En tots els casos, caldrà portar la mascareta posada.

 

El Vendrell, 7 d’octubre de 2021

Després que l’any passat la pandèmia obligués a fer una edició pràcticament virtual de la Fira, aquesta tardor el certamen vendrellenc, que es celebrarà del 15 al 17 d’octubre, torna amb la il•lusió de recuperar de nou la presencialitat i de continuar sent motor de dinamització econòmica.

Tot i això, tal com ha explicat avui la regidora de Fires i Promoció Econòmica, Mari Luz Ramírez, la situació sanitària i les dificultats econòmiques de molts sectors afectats per la pandèmia, faran que la Fira tingui unes característiques especials.

D’una banda, amb un canvi d’ubicació d’alguns sectors. Aquest any, la zona dels estands multisectorials, de menys dimensió que en anteriors edicions amb un total de 14 expositors, s’instal•larà al pàrquing del Pèlag, compartint espai amb el sector de l’automoció, coordinat pel CIT, que acollirà un total de nou concessionaris.

De l’altra, a la plaça de la Sardana, es podrà gaudir de la zona del Fira-Tast, amb cinc estands de degustació, dos food trucks i un escenari per a concerts. A més, al carrer Apel•les Fenosa s’hi ubicaran les deu parades d’alimentació. També a la Rambla hi haurà una zona d’activitats familiars, amb cadires, que permetrà organitzar-hi diversos espectacles per a tots els públics. D’aquesta manera es vol contribuir a dinamitzar el sector del comerç i la restauració de la zona, que podrà muntar les terrasses amb normalitat.

Per últim, com ja és habitual, l’Avinguda del Camp d’Esports serà l’espai de les atraccions. En concret, el divendres 15 d’octubre, de 6 a 8 de la tarda, la fira d’atraccions serà sense soroll, pensada per a les persones amb hipersensibilitat auditiva.

L’horari dels diferents sectors serà el següent:

Aparcament del Pèlag - Automoció i estands multisectorials
Divendres, de les 6 de la tarda a les 10 de la nit; dissabte i diumenge, de les 10 del matí a les 10 de la nit.

Plaça de la Sardana - Fira d’alimentació i Firatast
Divendres, de les 6 de la tarda a les 12 de la nit; dissabte i diumenge, de les 12 del migdia a les 12 de la nit.

La Rambla - Animacions familiars, zona de jocs i concerts
Divendres a la tarda, dissabte i diumenge tot el dia.

Avinguda del Camp d’Esports - Atraccions
Des del dijous 14 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda.

 

El programa d’actes complet de la Fira, que en els propers dies es podrà consultar al web municipal, també inclou les activitats de cultura popular. Aquestes seran presentades properament i amb detall per la Regidoria de Festes.

 

Més informació: https://www.elvendrell.net/fira-de-santa-teresa-cid-594/fira-santa-teresa



©2019 Ajuntament del Vendrell