Fira1.png

La Fira de Santa Teresa té lloc al Vendrell cada any cap al voltant del 15 d’octubre. És un esdeveniment que reflecteix la capitalitat comarcal del municipi i que, històricament, ha tingut gran ressò dins del context firal de Catalunya.

La celebració de la Fira està documentada des del 1843. Té els orígens en el sector agrícola i ramader, tot i que actualment és una fira que aglutina diferents espais com alimentació, automoció, multisectorial, handmade, degustacions i artesania.

L’oferta comercial de la Fira de Santa Teresa es complementa amb les activitats paral·leles, que inclouen concerts, visites guiades, xerrades, tallers familiars, exposicions, mostres de cultura popular i la diada castellera de Santa Teresa.

La Fira del 2021

La Fira de Santa Teresa se celebra enguany, amb gairebé absoluta normalitat, després d’un any complicat en què el sector firal ha hagut de reinventar-se mitjançant accions semipresencials, com va ser el cas de la Fira en la seva edició del 2020.

La Fira 2021 (15 al 17 d’octubre) tornarà a ser presencial, i tornarà a oferir les zones i activitats tradicionals: sectors multisectorial i d’automoció al pàrquing del Pèlag; sector de Firatast i Fira d’Alimentació a la plaça de la Sardana. A més, es podrà gaudir de concerts i animacions familiars a la plaça de la Sardana i a la Rambla. També tornen al carrer els actes de cultura popular com les cercaviles i els castells. Finalment, hi haurà zona d’atraccions al l’avinguda del Camp d’Esports, i es repetiran les atraccions sense soroll per a persones amb hipersensibilitat auditiva, divendres 15 d'octubre, de 18 h a 20 h.

COMUNICACIÓ 

Cartell de la Fira de Santa Teresa 2021
Programa d'actes de la Fira de Santa Teresa 2021

ACTUALITZACIÓ del 14 d'octubre de 2021

No cal fer reserva prèvia per a les actuacions de foc, la Cercavila de Cultura Popular, Versos dels Diables i Castells de la Fira de Santa Teresa del Vendrell.

A la Diada castellera les tres colles estaran juntes a la plaça, juntament amb el públic. Entre colles no es podran ajudar i el públic no podrà participar a l'hora de fer les pinyes.

En tots els casos, caldrà portar la mascareta posada.


 

MÉS INFORMACIÓ

fb2  it  in  yt

 

DOCUMENTS DE CONTRACTACIÓ

Contracte fires
Declaració responsable
Annex 1 (alimentació)
Annex 2 (food truck)

©2019 Ajuntament del Vendrell