La Fira de Santa Teresa té lloc al Vendrell cada any al voltant del 15 d'octubre. És un esdeveniment que reflecteix la capacitat comercal del municipi i que, històricament, ha tingut gran ressò dins del context firal català. 

La celebració de la Fira de Santa Teresa està documentada des del 1843, amb orígens en el sector agrícola i ramader. I tot i que actualment és una fira que aglutina diferents espais, està en constant transformació mirant d'adaptar els ODS a l'agenda firal, treballant conjuntament amb la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), les diputacions, la Generalitat de Catalunya i altres administracions locals.

L'oferta comercial de la Fira de Santa Teresa es complementa amb dinamitzacions, activitats i tallers de públic familiar, que incorpora exposicons, mostres de cultura popular, la diada castellera de Santa Teresa, atraccions i actuacions musicals.

 

La Fira de Santa Teresa 2023

La Fira de Santa Teresa se celebra del 12 al 15 d'octubre i se sectoritza en producte gastronòmic de territori, km 0 i DO, apostant per ser un aparador de producte local i propostes de proximitat.

Així, la Rambla tindrà dos sectors d’exposició: estands alimentaris per fer-hi tastos pausats mentre es realitzen maridatges i tallers gastronòmics i un gran envelat que acollirà novament propostes gastronòmiques.

 

CONTRACTACIÓ de la Fira de Santa Teresa 2023

Ja està disponible la documentació de CONTRACTACIÓ 2023

CONTRACTE FIRA 

CONTRACTE FOOD TRUCK FIRA

ANNEX ALIMENTACIÓ

ANNEX FOOD TRUCK

 

PLÀNOL Fira de Santa Teresa 2023

PLÀNOL

 

Instruccions per formalitzar la contractació d’espais

S'admetran a tràmit les peticions d’estands que continguin tota la informació: el contracte + documentació annexa sanitària + instància genèrica tramitada a través de la seu electrònica del web www.elvendrell.net.

 

COMUNICACIÓ

MÉS INFORMACIÓ: fires@elvendrell.net

fb2  it  in  yt

 

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell