Avui al matí, la regidora de Fires i Mercats, Maria Luz Ramírez, ha anunciat que, amb motiu de les obres al c/ Dr. Robert que obliguen a mantenir oberta la Rambla per a la circulació de vehicles, la Xatonada Popular del 2020 s’ubicarà a l’escola Àngel Guimerà, concretament s’ocuparan el pavelló i diferents espais exteriors d’aquest centre educactiu.

La regidora de Fires i Mercats també ha presentat el cartell de la Xatonada Popular 2020, que tindrà lloc el diumenge 2 de febrer amb el 34è Concurs de Mestres Xatonaires, la 33a Exhibició de Xatonaires Infantils, la 27a Fira de productes alimentaris naturals i artesanals, el 4t Xató Experience i algunes novetats que properament es desvetllaran.

I des d’aquesta setmana ja es fan les inscripcions als cursets “Aprèn a fer xató”, tant per a infants com per a adults, que es faran entre el 27 de gener i el 30 de gener a les escoles Àngels Garriga, Sagrat Cor, Àngel Guimerà i Els Secallets. Amb aquests cursets, impartits per membres de l’Associació Gastronòmica de la Universitat del Xató de Catalunya, els alumnes no només aprenen a fer xató, sinó que també reben coneixements sobre els productes de la terra que formen part de la recepta. A l’escola Àngel Guimerà és on es farà el curset per a adults. Les inscripcions es poden fer a la Regidoria de Promoció Econòmica (Edifici Camí Reial) i als SAC de la plaça Vella i de Coma-ruga

Sobre les inscripcions al Concurs de Mestres Xatonaires, més endavant es comunicarà a partir de quan es podran fer i on caldrà adreçar-se.

Més informació: https://www.elvendrell.net/xatonada-popular-cid-590



©2019 Ajuntament del Vendrell