01 26 rp carnaval webAVÍS - Amb motiu de la previsió de mal temps, els actes que donen inici el Carnaval del Vendrell, previstos avui a la tarda, a la plaça Vella, es traslladen a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

 

El Vendrell celebrarà un “Carnaval d’alçada” amb algunes novetats respecte a anys anteriors.

 

El dijous 8 de febrer, a la plaça Vella, tindrà lloc l’inici del Carnaval al Vendrell: a les 17: 30 h, es farà una xocolatada; a les 18 h, hi haurà un espectacle infantil amb Landry El Rumbero, i, en acabar, el Carnestoltes farà la seva arribada acompanyat del Grup de Teatre Inestables del Vendrell.  

El divendres 9 de febrer, a les 19:15 h, a la carretera de Sant Vicenç, el Rei Carnestoltes farà un discurs abans de començar la Rua de Carnaval que comptarà amb 40 carrosses, 7 comparses i uns 4.900 participants, la majoria del Baix Penedès.

 Enguany, la concentració es trasllada al c/ Flors i “es farà un nou recorregut per carrers més amples amb l’objectiu de millorar en seguretat i per aconseguir més lluïment de les carrosses i les disfresses”, ha explicat la regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià.

 

El nou recorregut serà: c/ Flors (concentració), av. Camp d’Esports, av. Baix Penedès, ctra. Sant Vicenç (espectacle), av. Sant Vicenç, av. Jaume Carner, c/ Cerdanya, pl. Mercat, c/ Prat de la Riba i la Rambla.

Un cop engegada la Rua, el Rei Carnestoltes i personatges del Grup de Teatre Inestable del Vendrell faran gaudir el públic d’un divertit espectacle.

En aquesta zona on es farà l’espectacle també hi haurà el jurat, que està format per persones qualificades ens els diferents aspectes que es valoren: Míriam Buitrago i Rebeca Jala, professionals del món de la dansa; Sergi González i Pep Costa, carrossaires; Carme Gené i Manoli Carvajal, modistes, i Eva M. Serramià, regidora de Cultura i Festes.

D’altra banda, entre el 3 i el 12 de febrer, diverses entitats del municipi també organitzen activitats de Carnaval.

Eva M. Serramià ha convidat a tothom a gaudir d’un “Carnaval d’alçada” al Vendrell “amb civisme i una participació respectuosa”.

El programa d’actes es pot consultar al web municipal: http://www.elvendrell.net/carnaval-cid-410

 



©2019 Ajuntament del Vendrell