01 02 Regidors Barris Zona C 11 1 18 ok webEl proper dijous 11 de gener, a les 20 h, tindrà lloc al local Cívic del c/ Roquetes, 105, la trobada de "Regidors al barri" de la zona C (Mas d'en Gual, el Tancat del Galan el Botafoc i el Nou Vendrell).


Per participar en aquestes trobades, els/les interessats/des hauran de registrar la seva sol·licitud al SAC, Servei d’Atenció al Ciutadà, màxim 30 dies abans de la trobada en el seu barri (veure calendari), fent constar expressament la seva voluntat de participació. En la sol·licitud hi haurà de figurar el nom del sol·licitant, la regidoria a la qual va dirigida i el tema que es vol tractar.

En cas de ser una petició de part d’una entitat, aquesta haurà d’estar inscrita degudament en el Registre Municipal d’Entitats i haurà de fer constar el nom de la persona que la representa i el seu càrrec, la regidoria a la qual va dirigida la seva petició i el tema que vol tractar.

 

Es pot consultar el calendari de sessions en el següent enllaç: http://www.elvendrell.net/processos-participatius/regidors-al-barri

 



©2019 Ajuntament del Vendrell