11-25 rp reis comissio 3 250El dimarts 25 de novembre a la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, va tenir lloc la presentació de la nova Comissió de Reis del Vendrell, que està formada per Salvador Ferré (president) Adrià Vives, Felip Urgell, Joel Pérez, Mònica Tutusaus, Anna Caralt, Joan Ibars, Rubèn Gràcia i Marc Jané.

La nova Comissió aporta modernització amb la incorporació de noves tecnologies. De moment, s'ha creat un web (www.reisdelvendrell.com) i es tindrà presència a les xarxes socials. Per exemple, es convocarà un concurs d'Instagram, de fotografies relacionades amb els Reis d'Orient al Vendrell, amb premis oferts per tres restaurants.

En el web es pot consultar l'apartat de sectors per al repartiment de les joguines, descarregar la carta en PDF, enviar la carta per correu electrònic i fer altres gestions relacionades amb els Reis d'Orient. A part de la incorporació de noves tecnologies, també es va explicar que es modificaran alguns horaris per avançar l'inici del repartiment de les joguines i perquè es pugui fer el més ràpid possible.

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va constatar que “amb la nova composició, la Comissió de Reis es posa al dia amb les noves tecnologies de la comunicació, amb les quals els infants ja estan molt habituats”. L'alcalde també va encoratjar la nova Comissió a continuar treballant per estar preparats i poder viure amb plenitud la nit més màgica de l'any.

Més informació



©2019 Ajuntament del Vendrell