Diada de Reis al Vendrell

 

 

altLa Comissió de Reis del Vendrell va ser fundada l’any 1966 per l’Organització de la Cavalcada de Reis. Des dels seus orígens, aquesta Comissió ha estat formada per persones voluntàries que treballen de forma altruista per tal de poder tenir a la nostra població una cavalcada digna, una desfilada de carrosses de la qual tots els vendrellencs i vendrellenques es puguin sentir orgullosos.


La Comissió de Reis té les portes obertes a totes aquelles persones que en vulguin formar part, des dels nois i noies que fan de patges fins a arribar als membres de la junta que vetllen per tota l’organització de la festa dels Reis d’Orient, passant per tots els col·laboradors aliens que participen en l'àmbit econòmic o professional, els membres de la Comissió i els responsables de les diverses àrees que s'encarreguen dels diferents actes. Així doncs, unes cent cinquanta persones fan possible que aquesta festa sigui apreciada i una de les més reconegudes arreu de la comarca.


L’Ajuntament del Vendrell és un dels puntals bàsics en què la Comissió, que treballa de manera independent, troba tot el suport requerit per dur a terme la festa.


Programa Reis 2019

Bloc Reis del Vendrell

Mapa de sectors (magatzems reials)

©2019 Ajuntament del Vendrell