DSCF1413Des de l’any 1942 se celebra aquesta festa tradicional, originària del Vendrell. S’hi apleguen milers d’afeccionats vinguts de tot arreu que, acollits per  la vila, es desplacen pels carrers del municipi sobre dues rodes. Tots els participants porten bicicletes tradicionals, decorades o transformades en carrosses de configuracions espectaculars i molt imaginatives, amb l’objectiu de retre homenatge a aquest mitjà de transport clàssic, ecològic i entranyable.

Cada any, la creativitat dels vendrellencs i vendrellenques participants queda palesa a l'hora de dissenyar i confeccionar la temàtica que llueixen les seves bicicletes. Per això, al final del recorregut les autoritats locals lliuren diversos premis, que guardonen l’esforç i agraeixen la forta implicació dels vilatans

 


 

Imatge Festa Bicicleta

 FESTA DE LA BICICLETA DEL VENDRELL 2021 en família


Amb motiu de la situació que estem vivint amb el Covid 19, ens veiem obligats a reconvertir el format de la Festa de la Bicicleta 2021, tenint en compte que la part essencial de la festa són les escoles i les AFA.

Amb les mesures aplicades actualment, és molt complicat poder organitzar la festa tal com s'ha fet tradicionalment. Per això, s'ha treballat conjuntament amb les escoles i les AFA perquè la festa s'organitzi de la manera més segura.

A totes les famílies, us animem a participar en la Festa de la Bicicleta amb la nova forma adaptada, insistint en el fet que ha de continuar sent una festa amb llarga trajectòria, familiar, social, inclusiva, saludable i activa.

Ens acompanyeu a la FESTA DE LA BICICLETA DEL VENDRELL 2021 EN FAMÍLIA?

 

MÉS INFORMACIÓ DE COM PARTICIPAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell