Benvinguts al Turismar, una fira que us rep amb els braços oberts per començar l’estiu de la millor manera!

 

Enguany, us presentem un certamen amb un aire renovat, però que ha refermat el compromís amb els seus orígens com a fira de promoció turística.  

Així, el Turismar d’aquest 2024 s’organitza al voltant de tres grans eixos i espais.

 

En primer lloc, la remodelada plaça dels Germans Trillas, que acull la zona gastronòmica. Un espai on poder gaudir del temps de lleure, d’oci i bon veïnatge amb una programació de tastos i maridatges de restauradors i productors del territori. Un espai per dinamitzar i fomentar el producte local, i acompanyat d’esdeveniments musicals adreçats a públic infantil i familiar.

Coincidint amb la inauguració de l’edifici del Tabaris, a la plaça del davant, s’ha previst, en segon lloc, una zona d’exposició firal amb representació d’empreses d’activitats esportives i de biodiversitat, així com estands d’informació turística. Tot plegat combinat amb propostes per promoure i conscienciar sobre la protecció del medi ambient a les platges i l’entorn natural del Vendrell. 

 

I a la sorra de la platja trobareu el tercer espai del Turismar d’enguany: l’espai de la música. Al seu gran escenari podreu gaudir de concerts i actuacions musicals de diferents estils amb què acabar de forma animada i divertida aquests primers dies d’estiu.

 

 

CARTELL DEF 1
 

PROGRAMA D'ACTES - TURISMAR 2024 

 

MÉS INFORMACIÓ: fires@elvendrell.net 

INFORMACIÓ D’INTERÈS

fb2  it  in  yt

©2019 Ajuntament del Vendrell