02-23_carnaval2010_webEl Carnaval del Vendrell és un festa que convida a viure d’una manera divertida i diferent un dia ple d’emocions i sorpreses. Tot això és possible gràcies a la participació activa i espontània dels ciutadans, que transformen la seva personalitat, convertint-se en allò que els agradaria ser per només un dia.

La festa es comença a celebrar Dijous Gras quan arriba el Carnestoltes a la tarda i ofereix el seu satíric pregó que obre el Carnaval. A partir d’aquí, grans i petits s’emmascaren, es maquillen, es vesteixen, actuen... S’hi impliquen en una festivitat tradicional plena d’alegria i moviment ens convida, doncs, a rebre el nostre estimat Carnestoltes, rei del Carnaval, a ballar al compàs de la nostra característica i espectacular rua de carrosses de divendres, a gaudir de les festes infantils que acaparen tot el cap de setmana, a enterrar la sardina dimecres de Cendra i, en general, a gaudir de la programació que s’ofereix cada any. A més a més, les entitats de la vila també organitzen diverses activitats per als seus socis i conviden a gaudir de la festa amb molta diversió. Val la pena no perdre’s aquesta festivitat de colors i música.


BASES GENERALS DE PARTICIPACIÓ A LA RUA DE CARNAVAL DEL VENDRELL


EL VENDRELL 2018 - UN CARNAVAL D'ALÇADA

VEGEU CARTELL

VEGEU PROGRAMA

AVÍS - Amb motiu de la previsió de mal temps, els actes que donen inici el Carnaval del Vendrell, previstos avui, dijous 8 de febrer, a la tarda, a la plaça Vella, es traslladen a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 7).

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48