El Vendrell, 8 de juliol de 2024

Els Administradors de Santa Anna van presentar el passat divendres a la tarda, a la plaça de les Garrofes, el nou pastís de la Festa Major. Una fórmula única ideada per la pastisseria Fargó que té la seva inspiració en el còctel ‘pinya colada’, amb gustos frescos que evoquen a l’estiu: pinya, coco, rom cremat, xocolata blanca, neules i caramels explosius acaben d’arrodonir una recepta exclusiva per esdevenir unes postres de ‘traca i mocador’.

El pastís es pot comprar a la mateixa pastisseria fins al 28 de juliol i tots els beneficis de la seva venda aniran destinats a la Festa Major del Vendrell.

A banda del pastís, el passat divendres es va presentar també la nova beguda de la Festa Major, una cervesa weissbier artesana que tindrà un disseny exclusiu i es vendrà únicament a la Botiga de Santa Anna a partir de la seva inauguració. Aquesta cervesa ha estat fabricada per dos joves baixpenedesencs: l’Oriol Guasch i el Cesc Alcaraz, sota la marca de Tobiers.

A més a més, els Administradors de Santa Anna també van presentar part del marxandatge d’enguany, del qual ja en van vendre les primeres unitats. Aquests productes son: el ventall, la samarreta i el mateix pastís que ja es va poder degustar. Tot i això, també van anunciar que el proper divendres 12 de juliol obriran les portes de la Botiga de Santa Anna, en un acte obert a tothom. Allà, a més de vendre el marxandatge, presentaran el projecte ‘Apadrina’ d’aquest any.


L’acte de presentació del passat divendres va estar amenitzat amb la música de DJ Bert del 7 de Vi.©2019 Ajuntament del Vendrell