El Vendrell,  2 de juliol de 2024

El servei de socorrisme de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, a càrrec de l’empresa AlteSport, es va iniciar els caps de setmana de juny i des del 21 de juny és diari. L’horari durant tot l’estiu és de 10:30 h a 19:30 h, excepte de l’1 a l’11 de setembre en què el servei finalitzarà a les 18:30 h.

Com a novetats respecte l’any passat, la regidora de Platges, Marta Tobella, ha destacat la instal·lació d’uns mòduls nous més propers a la línia de mar que, a més, disposaran d’aigua calenta per al tractament de picades de peix aranya, i d’una línia de vida amb boies a la zona propera al port de Coma-ruga per facilitar la sortida del mar en cas que hi hagi que ho dificultin.  

L’equip de socorrisme està format per 20 persones entre setmana, que es reforça en dues més els caps de setmana, i disposa de material i vehicles necessaris per donar servei a tota la costa del Vendrell. Com en altres temporades, un any més s’oferirà el servei de bany assistit amb cadira amfíbia.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha posat de relleu la importància del servei de socorrisme ja que “és clau perquè els banyistes puguin gaudir de les nostres platges amb tranquil·litat i seguretat”.©2019 Ajuntament del Vendrell