El Vendrell, 21 de maig de 2024

Els Administradors de Santa Anna continuen desvetllant novetats i avui han anunciat que el  timbaler vendrellenc Àngel Aunion serà l'encarregat de fer el pregó que inaugurarà la Festa Major del Vendrell el dia 25 de juliol.

La tria feta pels Administradors de Santa Anna 2024 vol comptar, com ve sent habitual, amb una persona vinculada amb la vila. En aquest cas, l'Àngel Aunion, és un membre actiu des de fa molt de temps a la cultura popular del municipi en diferents àmbits. D'aquesta manera, es tindrà una visió de primera mà, amb tradicions i elements culturals que han passat de generació en generació, sent-ne l'Àngel Aunion testimoni i partícip, una persona entregada al Vendrell i actualment present en diverses entitats com ara Els Pastorets del Vendrell i Armats del Vendrell, els grallers Tocats de Canya o el grup de Teatre Inestable del Vendrell.

De caràcter alegre, carismàtic i amb molta personalitat, de ben segur que el seu pregó serà de traca i mocador pel gaudi de tot el públic assistent a la plaça.

A les xarxes socials dels Administradors de Santa Anna es podrà veure un divertit vídeo per descobrir qui serà el pregoner de la Festa Major del Vendrell 2024.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell