El Vendrell, 29 d’abril de 2024 

 

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell torna a obrir com a Sala d’Estudi durant els caps de setmana de maig i juny, coincidint amb el període d’exàmens. Amb aquesta nova obertura seran ja set els anys en què s’ofereix aquest servei, una proposta que des que es va posar en marxa ha estat molt ben rebuda, en tant que dona resposta a les necessitats de molts estudiants de disposar d’un espai per a preparar les seves avaluacions.

En relació amb altres anys, s’ha fet un ajustament en els horaris a partir dels suggeriments que els estudiants han formulat a la Biblioteca, a través del qüestionari que es va posar a la seva disposició. Així, l’horari de servei durant els mesos esmentats serà el següent:

• dissabtes al matí: mateix horari i serveis habituals que la resta de l’any, és a dir, de 9 a 13 h.
• dissabtes a la tarda: servei de Sala d’Estudi en horari de 16 a 20 h.
• diumenges al matí: servei de Sala d’Estudi en horari de 9 a 13 h.
• diumenges a la tarda: servei de Sala d’Estudi en horari de 16 a 20 h.

Durant aquest període s’habilitaran dues sales com a espai específicament per a l’estudi: el nivell 1 (Sala General) i el Nivell 2 (Sala d’Audiovisuals, Diaris i Revistes).

Els estudiants podran connectar-se a la xarxa Wi-Fi. Durant aquests dies no es podrà fer ús del servei de préstec, i restaran tancades la resta de sales de la Biblioteca.

També estarà habilitada la Sala per a Grups, però caldrà reservar-la durant l’horari normal d’obertura de la Biblioteca.

Les dates en què es podrà fer ús d’aquest servei són les següents:

- Maig: 4-5, 11-12, 18-19 i 25-26

- Juny: 1-2, 8-9 i 15-16

 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell