El Vendrell, 18 de març de 2024
Renfe ha iniciat aquesta setmana les obres per construir un nou edicle d’accés i ampliar les marquesines a l’estació del Vendrell per un import d’1.543.957,39 € (IVA inclòs).

Amb aquesta actuació, inclosa al Pla “Transformem Rodalies”, es millorarà el flux d’entrada i sortida de viatgers en aquesta estació tarragonina (línies R4 i RT2 de Rodalies).

A més, es planteja la prolongació de les marquesines existents en 45 metres en direcció Martorell per garantir la protecció al viatger al llarg de tota l’andana i, alhora, crear una connexió entre el nou edicle i les entrades al pas inferior que es troben en extrems oposats de l’andana. D’aquestes millores, se’n beneficiaran els 2.300 viatgers que utilitzen cada dia aquesta estació.

Les principals actuacions són:
-Execució del nou edicle d’accés, d’una planta, amb torns de control d’accés i noves instal·lacions elèctriques, sistemes d’informació al viatger, CTTV, etc.
-Prolongació de les marquesines existents uns 45 metres i adequació de totes les instal·lacions associades a les marquesines i sanejament d’aquestes.
-Millora de la urbanització exterior.©2019 Ajuntament del Vendrell