El Vendrell, 30 de novembre de 2023

El dilluns 4 de desembre, a les 19 h, els Administradors de Santa Anna 2024 faran la presentació oficial de la gran Panera de Nadal que es sortejarà enguany.

Aquest any, la panera s’exposarà a l’aparador d’Albert Ivern Gestió i Consultoria, al carrer d’Àngel Guimerà, número 6, i està formada per donacions que han fet uns 80 comerços i amb un valor de 2.000 euros.

Tot i que ja s’ha iniciat la venda de les butlletes per accedir al sorteig, aquest dia, a part de presentar la panera, també se’n vendran. Les butlletes tenen un cost de 3 euros, que aniran íntegrament al pressupost de la Festa Major, i estaran repartides en diferents punts de venda del Vendrell: Kimbara, l’Astre, Bar Estepa i Les Delícies de Laura.

La butlleta guanyadora de la Panera serà la que coincideixi amb les tres últimes xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’any 2023. En cas de quedar desert, o que en el termini de 15 dies després del sorteig no s’hagi recollit, es designarà butlleta guanyadora la que coincideixi amb el segon premi i, successivament, fins al cinquè premi fins a designar la butlleta guanyadora.

Els Administradors de Santa Anna: Clara Rovira Rucabado, Christian L. Adell, Ismael “Zim” Muñoz, Ivet Carbajo León, Pere Montserrat Esteve i Sabine Piccini  ja porten uns mesos treballant i, tot i que aquest és el primer acte oficial, durant aquests mesos aniran fent diferents accions per tal d’anar anunciant detalls de la propera Festa Major del Vendrell del 2024.

Durant l’acte de presentació s’oferirà coca i cava als assistents.©2019 Ajuntament del Vendrell