El Vendrell, 20 de novembre de 2023


El govern presenta una actualització de les tarifes d’esports que incorporarà noves bonificacions

El regidor d’Instal·lacions Esportives, Àlex Barrera, ha explicat avui que les taxes vinculades a l’ús i la prestació de serveis de caràcter esportiu s’actualitzen per fer front a les necessitats actuals dels equipaments, els quals tenen uns costos directes, indirectes i de manteniment que s’han vist augmentats de considerablement en els darrers temps. En aquest sentit, el regidor ha recordat que les taxes estaven congelades des del 2015.

L’actualització de les taxes, que es farà efectiva de cara a l’any 2024, serà d’un 15% i s’aplicarà principalment als Complexos aquàtics (Camp d’Esports i Doctor Robert), al Complex Esportiu Tennis Vendrell i a l’ús privatiu de les instal·lacions esportives.

Barrera ha destacat que l’actualització de les taxes també incorporarà un seguit de reduccions importants “que pretenen, en primer lloc, seguir fomentant la pràctica esportiva al municipi i, en segon lloc, apropar l’esport i l’activitat física a tots els col·lectius”.

Així per exemple, el regidor ha explicat que en el cas dels complexos aquàtics, les persones jubilades podran gaudir d’un descompte important, de la mateixa manera que ho podran fer els usuaris i usuàries amb baixos ingressos, condició que caldrà acreditar degudament. En el cas de persones amb discapacitats, per exemple, s’ha previst una bonificació del 100% i per tant, tindran accés gratuït als complexos.

Amb aquestes mesures, segons el regidor, “el govern continua avançant amb pas ferm cap a un esport més inclusiu i cap a una activitat física que actuï com a eina de promoció de la salut i del benestar”. Una mostra d’això, segons Barrera, és la xifra rècord d’abonats del Complex, que actualment frega els 4.000 usuaris.©2019 Ajuntament del Vendrell