El Vendrell, 23 d'octubre de 2023

Aquest dissabte arriba a l'Auditori Pau Casals una banda de blues-rock, creada al 2005, amb més de 850 concerts realitzats i havent assolint un reconegut prestigi musical.
A Contra Blues és sinònim de qualitat. Així ho corroboren 15 anys ininterromputs de carretera oferint el seu contundent directe de cap a cap del territori nacional i europeu.
Una de les millors bandes del panorama europeu de rock i blues, amb 8 treballs discogràfics en què mostren una constant evolució i recullen bones crítiques i més atenció de la premsa especialitzada. Això, sumat al seu irresistible directe, els ha fet merèixer nombrosos premis, entre els quals hi ha el prestigiós European Blues Challenge (Riga, Letònia, 2014).

Intèrprets:
Jonathan Herrero Herrería, veu i guitarra acústica
Héctor Martín Díaz, guitarra elèctrica
Alberto Noel Calvillo, guitarra elèctrica
Joan Vigo Fajín, contrabaix i baix
Víctor López García, bateria

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, els divendres, a la recepció de l'EMMPAC, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.


A CONTRABLUES
Dia: 28 d'octubre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h©2019 Ajuntament del Vendrell