El Vendrell, 4 d’octubre de 2023

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Àlex Barrera, ha explicat que un any més les atraccions de la Fira de Santa Teresa s’ubicaran al pàrquing d’avinguda del Camp d’Esports.

La zona d’atraccions obrirà cada dia a partir de es 17 h i, com ja s’ha fet en altres edicions anteriors, s’han reservat dues franges horàries per gaudir de les atraccions sense soroll; és a dir, les atraccions funcionaran en silenci per tal que les persones, adults o infants, amb qualsevol tipus d’hipersensibilitat auditiva puguin gaudir d’aquest espai.

Els horaris concrets de les atraccions sense soroll seran: dijous 12 i divendres 13 d’octubre, de 17 h a 19 h. Àlex Barrera ha manifestat que “es tracta d’una iniciativa que cal seguir mantenint com a mostra d’una festivitat inclusiva i accessible per a tothom”.

D’altra banda, un any més, la plaça del Pèlag acollirà el sector de l’automoció on els visitants tindran l’oportunitat de conèixer les millors ofertes de vehicles  nous, d’ocasió i de gerència.©2019 Ajuntament del Vendrell