Els propers concerts programats del cicle “El Vendrell Sent La Música” són entorn el patrimoni dels nuclis marítims de Sant Salvador i de Coma-ruga amb dos concerts de sardanes.

L’escenari del 29 de juliol será la plaça de Sant Salvador amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Ressò Dansaires del Penedès. Al nucli marítim de Sant Salvador hi ha l’Ermita, edificació quasi mil·lenària que es considera l’edifici més antic del municipi. És important l’ambient cultural de la zona, ja que al barri s'hi troben l’Auditori Pau Casals i el Museu Pau Casals. La façana marítima és la zona més emblemática, un espai de passeig i història del Vendrell.

I el 19 d’agost la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga acollirà el 8è Aplec de Sardanes amb les cobles Ressò Dansaires del Penedès i Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

La reurbanització recent de la plaça s'ha realitzat en el marc del Projecte FEDER, amb la intenció de recuperar el centre de Coma-ruga per a la ciutadania. Aquest espai s'ha convertit actualment en un referent pels veïns i veïnes com un espai de trobada i desenvolupament d'activitats d'oci. Els germans Trillas, que donen nom a la plaça, van ser durant molts anys promotors del turisme familiar i termal a Coma-ruga.©2019 Ajuntament del Vendrell