El Vendrell, 1 de juny de 2023

Un any més, torna el Festival En Veu Alta, un certamen cultural d'àmbit penedesenc, i Priorat, que aquest 2023 arriba a la seva 19a edició. El Vendrell també tindrà la seva cita anual amb el Festival, el dijous 22 de juny. 

Iaia és un espectacle immersiu on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure la seva història.

En ple confinament per la Covid19, la relació amb les nostres àvies (iaies nascudes entre els anys 20 i 30) es va veure truncada i, de sobte, van aparèixer les videotrucades recurrents. Aquest nou mitjà, per a elles totalment desconegut, va obrir una finestra virtual a la intimitat, a la sinceritat. Com si d’un confessionari transgeneracional es tractés, els nets i netes vàrem poder redescobrir la seva biografia amb detalls, matisos i incògnites de les que no havíem sentit a parlar mai. I ho vàrem gravar. Elles ens preguntaven: “I què vols sapiguer?” Doncs tot, com vivies, què t’agradava, què feies, quin és el teu millor record.

Aquest divendres dia 2 de juny s'inicia el procés de reserva de les entrades (gratuïtes, però cal reserva prèvia). Es pot fer a través del web www.temporada.cat

Una creació de Mambo Project

Direcció: Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso

Dramatúrgia: Ferran Echegaray i Verónica Navas

Intèrprets: Jordi Font, Mireia Illamola i Pino Steiner

Disseny d’espai: Carlos Gallardo

Producció: Hèctor Boada

Il·luminació: Mario Andrés

Disseny sonor: Marc Naya

 

Dia: Dijous 22 de juny

Lloc: Escenari del Teatre Àngel Guimerà
Hora: 19 h i 21 h (dues sessions)   
Durada aproximada: 60 min

Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Aforament limitat

Inici de reserves d’entrades: Divendres 2 de juny, a les 10 h

Organitza: Ajuntament del Vendrell i Festival EVA

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=JHtYLeg_H1s



©2019 Ajuntament del Vendrell