El Vendrell, 12 d'abril de 2023

Aquest proper cap de setmana la programació del Temporada ofereix una doble proposta, de format i públic ben diferent l'una de l'altra.

Dissabte al vespre, a les 20h, arriba la companyia sevillana Atalaya que enguany celebra el seu 40è aniversari, i torna al Vendrell amb el clàssic «El Avaro» de Molière, després del darrer èxit assolit al TÀG amb l’obra «Madre Coraje».
Amb vuit actors en escena, s'emmarca en els grans projectes de la companyia i, més en concret, entre els que es presenten en clau de musical. L'obra, a través de la comèdia, exerceix una profunda crítica contra la hipocresia burgesa i contra el pitjor de l’alta societat, i mostra el costat més mesquí i egoista de l'ésser humà, en què es porten a l'extrem els problemes generats pels diners i el poder; fet que resulta, lamentablement, de notable actualitat.

Reggae Per Xics - The Penguins presenten el seu nou disc «Quadern de Bitàcola» l'endemà diumenge 16 d'abril a les 12 del migdia, a l’Auditori Pau Casals. El públic familiar podrà gaudir d'una espectacular escenografia per viure tot un seguit d’aventures extraordinàries, on es descobrirà la fauna i flora oceànica, i també les conseqüències mediambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els seus residus. Tot un Quadern de Bitàcola a ritme de reggae!

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell