El Vendrell, 29 de març de 2023

Aquest dissabte, primer dia d'abril, torna l'Orquestra Camerata XXI, a l'Auditori Pau Casals.

Aquest concert és un homenatge a qui va ser l’ànima del projecte de Camerata XXI des de gairebé els seus inicis, el Xavier Blanc, que ens va deixar l’octubre de 2021. El seu llegat a Camerata XXI i a la cultura de les comarques tarragonines és incalculable. La continuïtat del projecte és el millor homenatge que se li pot fer.

En aquest context, «Invisibles», és un programa que posa el focus en diferents invisibilitats que envolten el món de la música i els seus personatges.

L’efecte transformador de la música també és invisible, així com la seva capacitat de commoure i generar passions. De vegades, senzilles melodies com les que va enregistrar el Xavier Blanc amb el seu quartet en el disc «Cordes invisibles», captiven sense saber com.

Repertori:

Wolgang Amadeus Mozart: Divertimento en Fa Major

Josep Maria Bardagí: Cordes Invisibles

Lili Boulanger: D’un matin de printemps

Dimitri Shostakovich: Elegia i Polka

Béla Bartók: Danses Rumaneses

Intèrprets:

Pere Bardagí, concertino-director

Joan Garrobé, guitarra

Orquestra Camerata XXI

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell