El Vendrell, 28 de març de 2023

La Regidoria d’Infància i Joventut i la Regidoria de Polítiques de Gènere, Igualtat i Drets LGTBIQ han organitzat el concert “En Femení-Nit de Dones i Música”, el dissabte 1 d’abril, a les 22 h, a la plaça Germans Trillas de Coma-ruga, com a tancament dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, amb Maruja Limón, Onniria i Dj Enka.

L’entrada és lliure i gratuïta.

Horaris:

22:00 h, Onniria. Grup de pop/indie/rock amb integrants tarragonines i gironines, un grup molt jove de noies que aposten per un rock feminista i llibertari.

23.30 h, Maruja Limón. És un quintet femení resident a Barcelona que es caracteritza per la seva música vitalista que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins. Amb més de 200 concerts, el quintet barceloní ha conquerit els escenaris de prestigiosos festivals d'Europa i Espanya com Eurosonic (Holanda), Sziget Festival (Hongria), Sudwave Arezzo (Itàlia), Maré d'Agost (Portugal), Festival Cruïlla (Espanya) , Pirineus Sud (Espanya), MMVV (Espanya), Guitar BCN (Espanya), Festival Actual (Espanya), entre d’altres.

01.00 h, DJ Enka. És una de les DJ de referència del Vendrell i voltants, que tancarà una nit de festa en clau feminista.



©2019 Ajuntament del Vendrell