El Vendrell, 24 de març de 2023

Ahir dijous 23 de març es van reunir les Administradores de Santa Anna i el jurat de la imatge gràfica (Jordi Caralt, Laia Saperas i Gemma Ventura) per conèixer els projectes que van presentar els tres finalistes (Joaquim Sicart de Llorenç del Penedès, Marc Arroyo de Calafell i Nayan Lleonart de Sant Josep de Sa Talaia) i seleccionar la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell 2023, triant el projecte el guanyador.

Segons el jurat, va ser una decisió difícil ja que tots els projectes van estar molt ben desenvolupats i plens de sentiments i emocions.  Finalment, Joaquim Sicart va ser el guanyador de la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell 2023. Va captivar, segons el jurat,  a través de la seva expressió artística. Va fer ressonar la festa, les emocions i el temps en el seu disseny gràfic, on la bellesa i el missatge es converteixen en un poema visual.

La imatge gràfica es presentarà el dissabte 22 d’abril dins de l’acte de presentació de la Festa Major 2023.

Les Administradores de Santa Anna volen agrair als tres participants per a la seva dedicació i il·lusió a l’hora de preparar i presentar el seu projecte.  També agrair al jurat per la seva difícil tasca i per la seva valuosa aportació per contribuir a una Festa Major més plural.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell