El Vendrell, 17 de març de 2023

Després de la sessió d'aquest dijous al vespre, la programació del Cicle de Cinema Gaudí segueix amb noves propostes, a l'Auditori del Tívoli.

El dijous 20 d'abril es projectarà 'La maternal', en versió original (castellà), una pel·lícula dirigida per Pilar Romero, que va ser una de les triomfadores dels últims Premis Gaudí.

El 18 de maig serà el torn de 'Vasil', d'Avelina Prat (versió original castellà), una tragicomèdia que tracta el tema de la immigració.

El 15 de juny arribarà Isabel Coixet amb el seu darrer documental, 'El sostre groc', una peça que reobre el cas d'abusos sexuals de l'Aula del Teatre de Lleida, i que va rebre una nominació a Millor Pel·lícula Documental als Premis Gaudí i als Premis Goya abans de la seva estrena.

Les sessions seran, com és habitual, a les 20h, a preu general de 4,50 € (3€ pels usuaris de Carnet Jove, Biblioteques de Catalunya i federació d'ateneus).

Les entrades pel Cicle Gaudí ja es poden adquirir a la web www.temporada.cat i de forma presencial a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, els divendres de 10 a 13h, o bé abans de la projecció.

El Vendrell es va adherir al Cicle Gaudí el passat setembre, recuperant així l'essència del Tívoli com a sala de cinema. Aquest espai emblemàtic del municipi va ser durant molts anys el cinema on, grans i petits, podien gaudir de la projecció de les pel·lícules, així com del fet social que implicava anar al cinema.
Des del seu naixement, el Cicle Gaudí s’ha expandit ràpidament pel territori, passant de les 12 sales amb què va engegar el 2016 a la província de Barcelona, al centenar que formen part de la xarxa que cobreix tota Catalunya i part de l’estranger.



©2019 Ajuntament del Vendrell