La nova programació del Temporada segueix aquest dissabte a l'Auditori Pau Casals, amb el grup Las Migas. Quatre dones músiques, guerreres i viatgeres reneixen i es reinventen, una vegada i una altra. Divuit anys després de la seva fundació, ja són un petit clàssic del flamenc més femení, valent i alegre. Amb un recent Latin Grammy (2022) al Millor Àlbum Flamenc pel seu darrer treball «Libres», Las Migas són una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals.
Ja al 2020 també van guanyar el Premi de la Música Independent (MIN) al Millor Àlbum Flamenc 2020, tot i que l'èxit els arribava 12 anys després de la publicació del seu primer disc, amb el premi més prestigiós del seu àmbit, el Grammy.

Cada nota del nou àlbum està sentida, pensada, desitjada. Les 10 composicions que formen 'Libres' són una obertura al món, amb estils country, pop americà, música urbana, sempre partint del flamenc i la música espanyola que les caracteritza i els dóna un segell únic.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell