El Vendrell, 6 de febrer de 2023

La nova programació del Temporada segueix la seva línia d'èxits després d'un cap de setmana intens de música funk a l'Auditori Pau Casals i l'estrena de la programació infantil al Teatre Àngel Guimerà, on la fusió del flamenc i el teatre va entusiasmar les més de 200 persones assistents.

La cartellera té nova cita aquest proper dissabte, 11 de març, quan arribarà al Teatre Àngel Guimerà un clàssic de Guimerà, produït pel Teatre Nacional de Catalunya.
«Terra baixa (Reconstrucció d'un crim)», està versionada per Pablo Ley, sota la direcció de Carme Portacelli. Un muntatge que no vol perdre de vista els orígens ni renunciar a l’essència d’aquest text universal, i que es trasllada al segle XX, a la Barcelona de l'anarquisme, introduïnt dos personatges nous: una periodista i un comissari de policia, que serà l’encarregat d’investigar un crim: un treballador ha assassinat el seu amo. En Manelic ha matat en Sebastià per alliberar la Marta (i a ell mateix)
Aquesta revisió del clàssic comença la seva gira al Vendrell, després de la representació al TNC, i s'allargarà a nivell nacional i internacional.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell