El Vendrell, 1 de març de 2023

La nova programació familiar del Temporada té el seu inici aquest diumenge dia 5, a les 17.30 h, al Teatre Àngel Guimerà, amb «La leyenda del bambú». Un nou espectacle que fusiona la dansa i el teatre per a convertir-lo en un espectacle per a tota la família, encapçalat per la vendrellenca Beatriz Higueras.

Explica la llegenda que una jove bailaora anomenada Guajira somiava arribar a dalt de tot i fer la volta al món amb el seu art. La Guajira va fer les maletes i va iniciar la seva nova aventura molt entusiasmada, però no comptava amb els reptes i desafiaments que s’aniria trobant per aconseguir el seu gran somni.

Després de l’èxit de 'Flamenco Life', al 2020, Beatriz Higueras torna al TÀG amb un muntatge familiar on el flamenc hi tornarà a ser present.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Aquest 2023 s'ha creat un pack de 15€, que inclou els 3 espectacles familiars: 'La leyenda del bambú', 'Reggae per Xics', i 'En Joan sense por i la casa encantada'.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell