El Vendrell, 28 de febrer de 2023


La nova programació del Temporada ha arrencat amb molta força aquest passat diumenge, amb un plat fort de l'escena teatral catalana, La Trena, una platea del Teatre Àngel Guimerà plena de gom a gom i penjant el cartell d' 'aforament complet' des de feia setmanes.

Aquest proper dissabte, 4 de març, agafarà el relleu l'Auditori Pau Casals amb la formació Dream Big Funk Band,, que farà un homenatge a quatre grans artistes (Prince, Michael Jackson, Stevie Wonder i Chaka Khan), en un nou projecte amb arranjaments totalment nous d’alguns dels seus temes més emblemàtics, des de la vessant més funk, amb quatre cantants i amb el poder sonor d’una big band formada per dinou dels millors músics de Catalunya, sota la direcció de Vicens Martín.

Tothom coneix a Prince, Michael Jackson, Stevie Wonder i la trajectòria que caracteritzà aquests tres grans artistes del segle XX, que amb la seva música i carisma van omplir les sales més importants i van vendre milions de discos arreu del món. També hi haurà lloc per una de les dives del soul i funk, Chaka Khan, que amb la seva música influencià diverses generacions de músics.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 

Intèrprets:
Vicens Martín, direcció i arranjaments
Alex Delgado i Alba Pérez, veus
Yasmina Azlor i Caro Guiral, cors
Guim García, saxo alt i flauta
Albert Carrique, saxo alt i clarinet
Santi de la Rubia, saxo tenor i clarinet
Vicent Macián, saxo tenor i flauta
Marc Sort, saxo baríton i flauta
Ivó Oller, Jaume Peña, Leo Torres, trompetes
Vicent Pérez, Josep Tutusaus, David Parras, trombons
Alejandro Di Costanzo, teclat
Paco Weht, baix
Ramón Ángel Rey, bateria



©2019 Ajuntament del Vendrell