El Vendrell, 10 de febrer de 2023

El Vendrell ha estrenat recentment la nova oficina de BASE-Gestió d’Ingressos de la Diputació de Tarragona. Les dependències, situades al carrer de Narcís Monturiol, 24-26, milloren el servei ofert a la ciutadania, amb més punts d’atenció, espais més generosos i instal·lacions actualitzades.

Amb motiu de l’obertura de la nova oficina de BASE-Gestió d’Ingressos de la Diputació de Tarragona al Vendrell, el president de l’Organisme Autònom de la Diputació BASE-Gestió d’Ingressos, Eduard Rovira; l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i el director de l’Agència Tributària de Catalunya, Eduard Vilà, han visitat aquest divendres les noves dependències. També hi ha assistit el vicepresident de BASE-Gestió d’Ingressos, Pere Segura; la diputada de la Diputació Agnès Ferré, i la coordinadora de Tributs de Catalunya, Roser Gavaldà.

L’oficina actual disposa de gairebé 400m2 de superfície construïda. A més d’incrementar els punts d’atenció a la ciutadania, també disposa d’una sala d’espera i una sala de reunions. La nova ubicació també facilita als usuaris l’accés i l’aparcament. En aquest sentit, el president de BASE-Gestió d’Ingressos de la Diputació de Tarragona, Eduard Rovira, ha posat de manifest que “des d’aquesta oficina es dona servei no només a la ciutadania del Vendrell sinó de tota la comarca del Baix Penedès”. Al Baix Penedès, a més de la del Vendrell, BASE-Gestió d'Ingressos té oficines a Cunit i Calafell. 

Part de l’oficina del Vendrell acull els serveis de l’Agència Tributària de Catalunya. En aquest sentit, el director de l’Agència Tributària de Catalunya, Eduard Vilà, ha expressat que és una mostra que la col·laboració entre les administracions públiques catalanes resulta imprescindible per crear un model de gestió tributària més eficient i proper a la ciutadania. D’altra banda, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, s’ha mostrat satisfet amb la millora que ha suposat per als veïns i veïnes el trasllat d’aquests serveis al carrer Narcís Monturiol, fruit d’una permuta amb l’Ajuntament del Vendrell, que també ha facilitat l’ampliació de les seves dependències administratives amb el local que fins ara ocupava BASE al carrer de Mar.



©2019 Ajuntament del Vendrell