El Vendrell, 8 de febrer de 2023

El proper diumenge 12 de febrer, a partir de les 10 del matí, a l’avinguda de Jaume Carner, tindrà lloc la sortida de la XII Cursa Social del Baix Penedès, organitzada per la Penya Ciclista del Baix Penedès amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell.

La cursa té un recorregut de 77 km que discorre per diferents municipis de la comarca i les categories participants són Cadet, Júnior, Júnior Femení, SUB-23, Elit, Elit S23 Femení, Màster 30, Màster 40, Màster 50 i Màster 60.

El vicepresident de la Penya Ciclista del Baix Penedès, Xavier Garcia, ha agraït el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell i d’altres ajuntaments de la comarca per on passa la cursa, “a la qual molta gent vol venir i es comptarà amb la participació d’equips de Tarragona, de fora de la demarcació i també d’un equip suís”.

Per la seva banda, el regidor de Clubs i Entitats Esportives, Rubén Gràcia, ha destacat que “un any més el Vendrell tornarà a acollir la sortida i l’arribada d’una prova ciclista que té molt d’èxit amb una participació d’uns 200 inscrits”.

Més informació: https://www.ciclisme.cat/cursa/carretera/xii-gran-premi-social-baix-penedes



©2019 Ajuntament del Vendrell