El Vendrell, 25 de gener de 2023

Les Administradores de Santa Anna 2023 ja estan treballant de ple en la Festa Major d’enguany i una de les primeres accions que duen a terme és la convocatòria per a la selecció de la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell 2023.

Avui dimecres 25 de gener s’obre la convocatòria per a la selecció de la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell 2023. S’hi pot presentar qualsevol persona física major d’edat o emancipada i empreses, professionals o amateurs del món de la comunicació, el disseny i/o art en general.

Al web de l’Ajuntament, a l’apartat de “El Vendrell per temes, Festes, Festa Major” o en aquest enllaç: https://www.elvendrell.net/festa-major-cid-414 es poden consultar les Bases, la convocatòria i els detalls de la mateixa, així com la documentació que cal presentar. Hi ha temps fins el dimarts 21 de febrer de 2023.
Per a més informació també us podeu adreçar al correu electrònic elVdefesta@elvendrell.net, trucar al 977 66 73 79 o bé dirigir-vos a l’antiga Biblioteca (la Rambla, 24 del Vendrell).

 



©2019 Ajuntament del Vendrell