El Vendrell, 12 de desembre de 2022

Aquest dissabte es clourà la programació del Temporada de tardor, amb un concert a l'Auditori Pau Casals, amb aires ja nadalencs.

La Holberg Suite es va compondre originalment per a piano, però, un any més tard, va ser adaptada per a orquestra. La suite es compon d'una introducció i un conjunt de danses d’estil neoclassicista, on Grieg va evocar l'estil i la gràcia de la música barroca.

A la segona part s'interpretarà la suite El Trencanous de Txaikovski. Abans de l'estrena del ballet homònim, basat en un conte de fades nadalenc escric per Alexandre Dumas, Txaikovski va seleccionar vuit dels números del ballet per formar una suite concebuda per tocar en concert. La suite es va tocar sota la direcció del compositor el 19 de març del 1892, amb ocasió d'una reunió de la secció de la Societat Musical a Sant Petersburg.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

 

FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA El Trencanous de Txaikovski


Intèrprets:
Franz Schubert Filharmonia
Krzysztof Wisniewski, concertino-director

 

Repertori:
E. GRIEG: Holberg Suite, op. 40
P.I. TXAIKOVSKI: El Trencanous (Suite), op. 71a

Dia: Dissabte 17 de desembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20 h
Preu: 20 € / 15 € amb descompte



©2019 Ajuntament del Vendrell