El Vendrell, 12 de desembre de 2022

Aquest mes de desembre finalitza el cicle “El Vendrell sent la música” del 2022 amb tres propostes en diferents espais per fer arribar la cultura a tothom.

El dijous 15 de desembre, a les 17:30 h, al passeig de les Bòbiles, serà el torn de l’Escola Municipal de Música Pau Casals amb L’EMMPAC surt al carrer.

El dissabte 17 de desembre, a les 18:30 h, l’Agrupació Musical Virgen del Consuelo oferirà un concert al carrer de les Quatre Fonts.

I el dissabte 31 de desembre, després de les campanades, la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca acollirà el Ball de Cap d’Any amb l’Orquestra Melodia. Per poder accedir a aquest ball cal tenir una entrada que es pot descarregar de forma gratuïta a https://elvendrell.koobin.cat/    

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha explicat que “dins de l’agenda d’activitats nadalenques, finalitzem El Vendrell sent la música del 2022 en diferents espais, amb un esperit de cohesió i de convivència al voltant de la cultura amb l’objectiu que fer-la arribar a tothom. I, com no podria no podria ser d’altra manera, ho fem amb un dels pilars fonamentals del Vendrell, la música, perquè tothom la pugui gaudir”.    



©2019 Ajuntament del Vendrell