El Vendrell, 7 de desembre de 2022

 

El President de la Generalitat ha anunciat aquest matí una inversió plurianual de 45 milions d’euros per ampliar l’Hospital del Vendrell

Aquest matí, el President del Govern de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha anunciat l’ampliació de l’Hospital del Vendrell. En una reunió celebrada a la Sala Ernest Lluch del mateix hospital, ha anunciat davant del Consell d’Alcaldes del Baix Penedès la intenció del Govern de la Generalitat d’ampliar l’Hospital.

Aquest anunci resol una de les principals reivindicacions de la comarca del Baix Penedès i la seva ciutadania, que venia reclamant aquesta necessitat des de fa temps. La totalitat dels alcaldes de la comarca van impulsar diferents accions reivindicatives que, després de múltiples reunions amb diferents actors, han donat el seu fruit.

El President de la Generalitat ha explicat que “aquest projecte permetrà un millor accés i una modernització completa del sistema de salut”. A més, ha manifestat que comportarà una “ampliació de llits i d’infraestructures que permetrà reduir les llistes d’espera”.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, per la seva part, ha qualificat com a “fita històrica” l’anunci de la Generalitat i s’ha mostrat satisfet per un anunci “positiu per a la comarca, per al Vendrell i per a tota la ciutadania”.

“La pressió dels alcaldes i alcaldesses de la comarca ha donat els seus fruits i avui és un dia important per a la millora de qualitat de vida dels vendrellencs i vendrellenques”, ha manifestat també l’alcalde.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell